Benim tanıdıklarrımın hanımlar yapamıyor beceremiyor ya da tembelNiye acaba? Dişil enerji yine yerlerde
Benim tanıdıklarrımın hanımlar yapamıyor beceremiyor ya da tembelNiye acaba? Dişil enerji yine yerlerde
Benim tanıdıklarrımın hanımlar yapamıyor beceremiyor ya da tembel![]()
youtubede 100 tane tarif bulursun...Ögrenmenin yaşı yok, annem yapmadi bu yil, marketten aldiklarimiz hep katkı maddeli kim bilir neler var içerisinde, iyiki sana denk geldimm :)))
youtubede 100 tane tarif bulursun...
ve markettekiler Gercek turşu değil katkı maddeleri ile hemen olgunlaşması sağlanıyor.
denemedim ama salatalık ve biber turşuları çok çabuk olan ve güzel yöntemlerle yapılan turşular onları da deneyebilirsin
paketli olmadıklarına göre alamanya değil orasıIste 100 tane tarif, hangisi dogru hangisi tutuyor? Bilemedim, yazin yapmıştım, cok ekṣu ve tuzlu olmustu yenmedi fazla sicakta tutmusum tuaf bir tadi vardi 😂😂😂
Ya ben almanyadayim burda o güzel salatalik ve biber yok bak salatalaik bunlar kocaman 😂
Ekli dosyayı görüntüle 11496
paketli olmadıklarına göre alamanya değil orası
Halk pazarına çıkıp salatalık alacaksın artık. Turşuluk sezonu bitmiş olaiblir ama olsun büyüklerden de oluyor
ve youtubede turşu yapanlar sonuçları da paylaşıyor
Lion Turşusu bilmiyorum ilk defa duydum.Artik paketlemiyorlar, plastikten tasarruf 🙄 bundan olmaz ya, kütür kütür olmaz bu 😂😂
Halk pazari, evet mantıklı yada küçük köylerde, seneye bunu yaza dogru yapabilirim.
Limon turşusu yapıyorlarmış, onun tadini merak ettim açıkçası , hic denedin mi?
Lion Turşusu bilmiyorum ilk defa duydum.
ve yazın Turşu olmaz en azından doğa ortamda olmaz. bunun sebebi sıcaklık. nasıl yourt mayalarken bir sıcaklık varsa olması gereken Turşu için de var
20 derecenin üstü tehlikeli Turşu iççin. salatalık vs yaptıysan sıcak us ile yapılıyor ve vakum oluşuyor o sklanabilir ama lahana turşusu vs öyle uzun süre saklanmıyor da. hava ısındıkan sonra dolapta ne kadar tutaarsan
Limon bol ve ucuz bu sene denemelisin.Hic de kolay degilmis bu isler :))) bu tursu tutarsa hemen yemeliyiz desene 😂😂😂
Bi kac yt videosunda görmüstüm, baya da güzel duruyor, severim limonu. Bu tutarsa belki denerim 😂
Limon bol ve ucuz bu sene denemelisin.
Ben fermente gıdaları severim evde de oldukça çok yapmışlığım var
bazı özel durumlardan bu ara fermentasyon işlerine pek girişmiyorum
Limona baktım da. Limon diğer turşular gibi yenen bir şey değil daha çok salatalara ve yemeklere koymak için kullanılan bir şeye benzeiyor. Sanki limon kıtlığı olan durumlarda saklamak için gibi
Hıyar desene şuna. pazarda vardır eminim
sana kornişon lazım
Pazarlarda bulman olası hala son zamanlarıdırKorniṣonnn bulacagim seni hain kornisonn
Pazarlarda bulman olası hala son zamanlarıdır
iki günde olmuş deme banaTurşum cok lezzetli olmuṣ freeeeeenk cok mutluyumm 🤩😘🥰😍
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.