1 Soru 1 Cevap

Nyctophilia

Gümüş Üye
bi de öneriyo ya fjsjcjsjjxskjf nasıl da yol gösterici yardım sever skcksmckskcjs yaa hahahaha

Detaylı Akivaşa bakımından bahsediyor Suri herkese yapmam.
Saç telini göndermelisin bir adet de kuzu böbrek.
Buzlu bir kargo kabına koy bozulmasın göndereceğin adresi Dmden iletiyorum

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
Detaylı Akivaşa bakımından bahsediyor Suri herkese yapmam.
Saç telini göndermelisin bir adet de kuzu böbrek.
Buzlu bir kargo kabına koy bozulmasın göndereceğin adresi Dmden iletiyorum
yani dm den göndermene gerek yok adresi , ben CEHENNEM GIBI YORUMLADIM fkvmsknsncjsncj bu ne kardesim zebani corbasi mi yapyosun

Nyctophilia

Gümüş Üye
yani dm den göndermene gerek yok adresi , ben CEHENNEM GIBI YORUMLADIM fkvmsknsncjsncj bu ne kardesim zebani corbasi mi yapyosun

Ben gülmüyorum.
Lütfen ambiyansı bozmayın. Kadim bir tesadüfe denk geldiniz.

11 22 99 861

Bu rakamları tek tek okur musunuz?

Nyctophilia

Gümüş Üye

Şimdi haritanda dikkatimi çeken noktalardan en önemlisi zeka destekleyici yerleşimler. Budh-Aditya Yoga da bunlardan biri. Sideral zodyağa göre Güneş ve merkür güçlü bir evde sevdiği bir burçta olunca bu yoga açığa çıkar. Senin haritanda Merkür 10. evinin lordu ve 9.evde Güneş ile bulunmuş. 9. Ev zaten en güçlü şanslı ev. İletişimsel beceri verir. Zekayı oldukça destekler. Dil öğrenme yeteneği verir. Ticari zeka verir. Bir diğer dikkatimi çeken nokta Ay'in sideral zodyağa göre zarar görmüş olması ve Kemdrum yoga yapmış olması. Bu Yoga, Ay'ın aynı burçta, bir önceki burçta ya da bir sonraki burçta hiçbir planet olmaması yani Ay yalnız kaldığında ortaya çıkan bir Yogadır. Anne temaları ile alakalı zorluklar vermiş olabilir. Duygularını ifade etmekte tutukluk verebilir, duygusal bağ kurmakta-bağlanmakta zorlanabilirsin. Yalnız bir hayata çekilme eğilimi verebilir. Çok sivri dilli bir yapı verir. İnsanları neyin inciteceğini iyi sentez edebilirsin. Zayıf noktaları iyi görürsün ama Kemdruma Yoga duygusal derinlikte,güven duygusunda zorlar seni. Toprak insanları ile haşır neşir ol bak Black ile arkadaş olmanız tesadüf değil. Dikkatimi çeken önemli yogalar bunlardı. d9 kartına şöyle bir göz attım çok güçlü. Yurt dışı ve yabancı kültürlerle alakalı çok güçlü bir vurgu var ve geç evlilik var. Hiç evlenmeme potansiyeli de var ya da geç yaşta ve muhtemelen senden daha olgun ya da yaşça büyük biri ile evlenme potansiyeli var. Finansal gücün ve özgürlüğün hayatının ikinci yarısı daha iyi olacak gibi. Karman biraz ağır; Satürn ve Rahu aynı burçta; bunu istemeyiz; shrapit yoga yapar. Alman gereken dersleri almadığında ilahi adalet ya da karma herhangi bir insana göre sana daha sert tecelli edebilir. O yüzden direnme varman gereken noktalara, Alman gereken derslere. Bir şeyi yapmaman gerekliyse ve bu çok ortadaysa yapma mesela; zararı daha büyük olabilir herhangi birine göre. Haritan sana 5. eve gitmen gerektiğini söylüyor. Aşk,evlilik çocuklar sana iyi gelecek gibi. Mesela enkarnatik açıdan önceki yaşamında Aslan burcuymuşsun ve garip bir şekilde hayatının ikinci yarısını temsil eden d9 kartında da Aslan burcusun. Bi şeylerde yine çok direteceksin gibi. Aile kavramına 'Ben' değil 'biz' olmaya hayatında yön vermelisin ki Aile karman da ağır. Çok erken yaşta olgunlaşmışsın küçücük yaşta büyük sorumluluklar yüklenmişsin. Aslında empati yönün çok yüksek çünkü çok çocuk olmadığın bir çocukluk geçirmiş gibi gözüküyorsun. Spritüelizme çekiliyorsun ilgilenmeye devam et. Hafif kincisin duygusal hafızan güçlü. Zekan çok yüksek ama daha duygusal güvenceye ihtiyacın var senin. Derin bağlar kuracağın bir partner, bir dost. Her şeyi kendin halletmeye çalışmamalısın. Almayı pek bilmiyorsun pek hep veriyorsun. İnsanların dertleri çok aptalca geliyor sana. O yüzden çoğu şeyi umursamıyorsun. Seni kendi hassas noktaları üzerinden vurmaya çalıştıklarında vuramıyorlar bu sebeple. Umursadıkların çoğu kişinin hissel olarak deneyimlemediği şeyler.

Nyctophilia

Gümüş Üye
benim bu hayat n'olacak.. astroloji ne diyor??

Merhaba

Burcun Tropikal zodyağa göre Akrep, Ay fazın Akrep, Yüksek oranda Akrep stelyumuna sahipsin dahası Rahu ve Ketu'nda Akrep aksında. Yükselenin Yengeç. Yoğun bir su elementi.
Haritanda NBRY var (Neecha Bhanga Raj Yoga) ender görülen güçlü bir yogadır. Yoganın oluşması için zayıflamış gezegenin bulunduğu burcun yöneticisinin yücelmiş olması ve ilgili gezegenin de Kendra ya da dharma evlerinden birinde olması gerekir. (Merak duyarsan diye ufak teknik detaylara da girdim) Senin sideral zodyağa göre Güneş'in zayıf Güneş'in zayıf düştüğü burçta (Terazi) fakat Terazi'nin lordu Venüs ise Terazi'de (güçlü) ve dharma evinde (5.ev) bu yoga hayatta acılar çekerek güçlenmeyi ve şöhret edinmeyi destekler. Çektiğin acıların ya da yaşadığın büyük sınanmaların sana zenginlik ve büyük şöhret getirmesini sağlayan güçlü bir Raj (kral) yogadır. Güzel bir süreçten geçiyorsun aslında.2027-2028 senin yılın diyebiliriz. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsin bu yaz; Jüpiter ilişkiler evini bol bol görücek. bu yıl aralığında dikkat etmen gereken nokta çok kilo alabilirsin Jüpiter 1. evinde Rahu'yu da görecek.Biraz geç yaşta evlenebilirsin ve evleneceğin kişi ile böyle biraz dengesiz bir geçmişiniz olabilir sürekli ayrılıp barışma vb, gibi. Rahu ve Ketu arasında çok planetin kalmış bu da karmik yükünün yğun olduğunu gösteriyor. En bariz Jüpiter'in mesela sıkışmış önceki yaşamlardan bu yana koca-erkek partner gibi konularda çok belini doğrultamamışsın. Bir sınanma olmuş hep. Sınanmalarını da geçememişsin gibi gözüküyor. Yanlış insanları, sana zararı dokunma potansiyeli olan insanları mıknatıs gibi çekiyorsun. Hem kadın hem erkek. Venüs'de burada. Kemdruma Yoga'ya sahipsin. Ay'ın yalnız. Duygularını ifade etmek, duygusal güven ve bağ kurma konuları sıkıntılı.İş hayatında alakalı bir sınanma sürecindesin 2029'a kadar. Haritan sana duygusal bağ ve duygusal derinlik kurmanı özellikle çocuk sahibi olmanı tavsiye ediyor. Derinlemesine ilişkiler kurman,çocuk büyütmen karmanı tamamlaman konusunda seni destekleyebilir. Önümüzde iki yıl çok güzel gibi görünnüyor senin için fırsatları iyi değerlendir.

Üst Alt