eline saglik , harika görünüyor.
Afiyet olsun ❤️
Harika. istediğin kadar sıkıştıragbilrisin içine. olduktan sonra da bitimine yakın uyanıklık yapıp dibindekileri çıkartıp en dibe taze sebzeleri koyup suyu ekleyip üzerine eskileri koyup biryandan yerken bir yandan da alttakilerin olmasını beklememiş olursun.
daha büyük kaplarda daha mantıklı gerci dediğim
tuzu az gelirse bozulup ekşiryazın turṣu kurmuṣtum, ama çok ekṣi oldu tuaf bir tadı vardı ve galiba ağzı tam kapalı değildi. Umarım bu sefer tutar
Fermente gıdalar için hava sıcaklığı çok önemli. yazın Turşu kurmak için yeterli serinlik bulunamaz.
Kavanozu çok soğuk veya sıcak bir yerde tutmamanı öneririm.
serin ve kranlık bir yer idealdir. 20 dereceyi mümkünse geçmesin bulunduğu yer 17 civarı ideal diyebiliriz
kapuska basit bir şey onu da bana sorma istersen :) ama kıymalı ve az sulusu makbüldür.
tabi iri kıyım sadece haşlanmış lahana ile et ve et suyu ile de güzel olaiblir
tuzu az gelirse bozulup ekşir
çeşit ekleseydin daha lezzetli olurdu. Havuç biraz çim tatlı yapar. Bu ikili çabuk bozulabilir![]()
mutfağın bir dip köşesi serin değil mi? tüm evi mi ısıtıyorsun ? zengo seniEee balkon soğuk ev sıcak. Bak ṣimdi canım skldı -.-
mutfağın bir dip köşesi serin değil mi? tüm evi mi ısıtıyorsun ? zengo seni
gönder benim eve koyayım yer var ama geri gelir mi bilemem1+1 i ısıtmak zor değil :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.