1 Soru 1 Cevap

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

Fiziksel ve Ruhsal Detoks​

Doğanız gereği çevrenizdeki enerjileri sünger gibi çekebilirsiniz. Zaman zaman yalnız kalmak, dijital dünyadan uzaklaşmak ve kendinizi dinlemek (belki bir hobiyle uğraşırken sessiz kalmak) içsel huzurunuzu korumanıza yardımcı olur.

Bana acil güncelleme lazım :D

4 Eylül 97 saat 15 43

Önce yogalarınızı ve Mahadashanızı inceledim.

Haritanızda Grahan yoga var. Grahan yoga Güneş ya da Ay, Rahu ya da Ketu arasında sıkıştığında oluşan bir yogadır. Sizin Güneş'iniz Rahu arasında sıkışmış.
Grahan yoga malefik-kötücül bir yoga. Özellikle yatırımsal konularda zarara uğratma eğilimi olabilir.Güneş Akıldır Ay duygulardır. Rahu ise aç gözlüdür agresif bir tümör hücresi gibi düşünebilirsiniz. Aklınız ya da akıllıca zannetiğiniz bir çok şey size zarar vereccek şekilde yine siz tarafından köpürtülüyor olabilir. Üstüne bir de Güneş'iniz dustana yani kötücül bir ev olan 8.evde. Rahu da burada. 8. ev krizler evidir. 8.evdeki Grahan Yoga babayla alakalı yaşadığınzı ya da yaşayacağınız sizi topyekün değiştirecek bir krizi de niteliyor aslında.

Mahadashanıza bakınca da garip bir tezahür oldu; siz 2010'dan beri Rahu madadashasındasınız ve bu 2028e kadar sürecek. Rahu'nuz da 8.evde özellikle 2010'dan beri hatta şöyle yuvarlarsak ergenliğinizden beri hayatınızdan kriz temaları pek eksik olmamış diyebiliriz. Özellikle 2020 yılı bir ürpertti beni. 2015'te de bi pik var ama 2020 de mahadasha Rahu Dasa da Ketu. Doğum saatini doğru ise 2028'ten 'Burnum neden bktan çıkmıyor' temaları bitiyor ama . Jüpiter mahadashanız başlayacak ve 2044'e kadar sürecek.Jüpiter sideral zodyağa göre 1. evinizi ve 4. evinizi yönetiyor. Çok güzel nefes alacağınızi meyveler toplayacağınız bir süreç olacaktır. Siz bi de çok pasif agesifsiniz. çok içinize atıyorsunuz. Tropikal- psikolojik zofyağa göre yükselen Oğlak, yükselen lordu Satürn retro ve Koç'ta. Ciddi bi öffke baskılamasıdır.Satürn Koç'tan nefret eder zaten. bu bu biriken öfke bedensel sağlığınıza sirayet eder buna dikkat etmeniz lazım.

Biraz D9a bakalım...

D9i hayatımızın olgunluk dönemi bir nevi ikinci yarısı ve kaderimiz ile ilgili bir mikro harita açılımı. D9'da da Ay kaynaklı bir grahan yoga var. Hayatınızın ikinci evresinde de bu akılsal yanılsamaları daha duygu temalı yaşayabilirsiniz. Duygusal kararlarınıza daha dikkat etmeniz gerekir ama ayınız ama d9'da Ay'ınız kuvvetli. randımanlısınız-tecrübelisiniz çünkü. ve En önemlisi d9'da Jüpiteriniz çok güçlü, hemde para hanenizde. Size yukarıda 2028'de Jüpiter mahadasha'Ya gireceksiniz demiştim. Para fırsatlarının bol bol kapınızı aşındıracağı uzun bir süreç sizi bekliyor olacak.Zengin biriyle evlenme ihtimali var. Çünkü Jüpiter d9'da kocanızı 7.evinizi, d1'de yani genel doğum haritanızda ise 1.evinizi yani sizi yönetiyor. Bekarsanız tabi. Evli iseniz bunu kocanının maddi açıdan büyük sıçramaları olarak da yorumlamamız mümkün. Ben hayatınızın ikinci yarısının ,Allah nasip ettiyse çok daha fırsatlarla dolu ve yüzünüzün güleceği şekilde geçeceğini düşünüyorum. d9 çok güçlü.

Genel olarak dikkatimi çekenler bunlar. önemli noktalara mümkün mertebe değinmeye çalıştım.

Üst Alt