Aaa ben çok severim koli yapmayı :) keyifli oluyordaha 2 sene olmadı 2 ofis 1 ev taşıyalı, kolilemek bu kadar zor olmamalıydı........... .s.s keşke ışınlansak .s.s
yakınlardaysan kop gel günahlarındanAaa ben çok severim koli yapmayı :) keyifli oluyor
Sen neredesin kiyakınlardaysan kop gel günahlarından![]()
antalyaSen neredesin ki![]()
Uzakmış bayaantalya
ulan ne ayılar var beeeeeeeeh.ulan ne karılar var beeeeeeeeh.
çok haklısın .s.s.ss.ulan ne ayılar var beeeeeeeeh.
hadi ya neredesinUzakmış baya
ankara..hadi ya neredesin
gel ya tatil yapmış olursun arada da kolilersin bence olur zaten yarın ben gitcem ev kalsın sana![]()
çok uzak değiil kiankara..
ay keşke sen bu taraflara gelseydin 🙂
Götürürüm tabi 🙂 ben kaç kez gittiğimi hatırlamıyorum bileçok uzak değiil kibi arkadaş gelecekti ay sonunda ankaradan ama sanırım ben evde olmuycam
gelirsem beni anıtkabire götür plu, ilkokul 3. sınıftan beri gitmek isteyip bi türlü gidemediğim yer![]()
ben de kaç kere niyetlendiğimi hatırlamıyorum bile .s.sGötürürüm tabi 🙂 ben kaç kez gittiğimi hatırlamıyorum bile
Hatta şuan tam karşımda ❤️ben de kaç kere niyetlendiğimi hatırlamıyorum bile .s.s
yani her defasında o kadar absürt şeyler oldu ki ya uçak kaçırıcak oldum, ya kayboldum, ya karakollara düştüm falan allah nasip etmedi bi türlü![]()
yaa o çok saçma bi hikayeHatta şuan tam karşımda ❤️
Hadi uçağı anlarımda karakola ne diye nasıl düştün canım.
inşallah bir gün gelirsin o zaman 🤗
Kötü olmuş ya :)yaa o çok saçma bi hikayevize görüşmesine gelmiştim. uşak-ankara. afyonda inen yolcuya benim sırt çantamı vermişler
ve ben o gün evraklarımı da çantaya koyacaktım ağırlık yapmasın yanımda diye, sonra saçmalama kero yanında bulunsun demiştim
kıyafet yok bişey yok.s.s alan kız da köye gitmiş, köyden ulaşım yokmuş akşam gönderemiyorlar çantayı. ay kafaları yiyip soluğu karakolda almıştık, sonra polisler bizi uzlaştırmıştı
ama tüm gece oralarda geçmişti.
kaldı kaldı, bi de ertesi günü biriyle buluşcaktım o kadar kombinler ayarlamıştım ölsem unutamıyorum o iki günüKötü olmuş ya :)
neyse ki sonunda çantana kavuşabilmişsin değişik bir anı olarak kalmıştır sende ama bu.
Yaa kıyamam tüm aksiliklerde hep seni buluyor canım 🙂kaldı kaldı, bi de ertesi günü biriyle buluşcaktım o kadar kombinler ayarlamıştım ölsem unutamıyorum o iki günü![]()
doğuştan cenabetler bugün.... alcatraz kero kardeşler aksdjsaYaa kıyamam tüm aksiliklerde hep seni buluyor canım 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.