İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
daha 2 sene olmadı 2 ofis 1 ev taşıyalı, kolilemek bu kadar zor olmamalıydı........... .s.s keşke ışınlansak .s.s

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
ulan ne karılar var beeeeeeeeh.

pumpkin🌸

Elmas Üye
ankara..
ay keşke sen bu taraflara gelseydin 🙂
çok uzak değiil ki :dyg: bi arkadaş gelecekti ay sonunda ankaradan ama sanırım ben evde olmuycam :honk:
gelirsem beni anıtkabire götür plu, ilkokul 3. sınıftan beri gitmek isteyip bi türlü gidemediğim yer :honk:

Eunoia

Platin Üye
çok uzak değiil ki :dyg: bi arkadaş gelecekti ay sonunda ankaradan ama sanırım ben evde olmuycam :honk:
gelirsem beni anıtkabire götür plu, ilkokul 3. sınıftan beri gitmek isteyip bi türlü gidemediğim yer :honk:
Götürürüm tabi 🙂 ben kaç kez gittiğimi hatırlamıyorum bile

pumpkin🌸

Elmas Üye
Götürürüm tabi 🙂 ben kaç kez gittiğimi hatırlamıyorum bile
ben de kaç kere niyetlendiğimi hatırlamıyorum bile .s.s
yani her defasında o kadar absürt şeyler oldu ki ya uçak kaçırıcak oldum, ya kayboldum, ya karakollara düştüm falan allah nasip etmedi bi türlü :honk:

Eunoia

Platin Üye
ben de kaç kere niyetlendiğimi hatırlamıyorum bile .s.s
yani her defasında o kadar absürt şeyler oldu ki ya uçak kaçırıcak oldum, ya kayboldum, ya karakollara düştüm falan allah nasip etmedi bi türlü :honk:
Hatta şuan tam karşımda ❤️
Hadi uçağı anlarımda karakola ne diye nasıl düştün canım.
inşallah bir gün gelirsin o zaman 🤗

pumpkin🌸

Elmas Üye
Hatta şuan tam karşımda ❤️
Hadi uçağı anlarımda karakola ne diye nasıl düştün canım.
inşallah bir gün gelirsin o zaman 🤗
yaa o çok saçma bi hikaye :honk: vize görüşmesine gelmiştim. uşak-ankara. afyonda inen yolcuya benim sırt çantamı vermişler :honk: ve ben o gün evraklarımı da çantaya koyacaktım ağırlık yapmasın yanımda diye, sonra saçmalama kero yanında bulunsun demiştim :honk: kıyafet yok bişey yok.s.s alan kız da köye gitmiş, köyden ulaşım yokmuş akşam gönderemiyorlar çantayı. ay kafaları yiyip soluğu karakolda almıştık, sonra polisler bizi uzlaştırmıştı :honk: ama tüm gece oralarda geçmişti.

Eunoia

Platin Üye
yaa o çok saçma bi hikaye :honk: vize görüşmesine gelmiştim. uşak-ankara. afyonda inen yolcuya benim sırt çantamı vermişler :honk: ve ben o gün evraklarımı da çantaya koyacaktım ağırlık yapmasın yanımda diye, sonra saçmalama kero yanında bulunsun demiştim :honk: kıyafet yok bişey yok.s.s alan kız da köye gitmiş, köyden ulaşım yokmuş akşam gönderemiyorlar çantayı. ay kafaları yiyip soluğu karakolda almıştık, sonra polisler bizi uzlaştırmıştı :honk: ama tüm gece oralarda geçmişti.
Kötü olmuş ya :)
neyse ki sonunda çantana kavuşabilmişsin değişik bir anı olarak kalmıştır sende ama bu.

pumpkin🌸

Elmas Üye
Kötü olmuş ya :)
neyse ki sonunda çantana kavuşabilmişsin değişik bir anı olarak kalmıştır sende ama bu.
kaldı kaldı, bi de ertesi günü biriyle buluşcaktım o kadar kombinler ayarlamıştım ölsem unutamıyorum o iki günü :honk:

Üst Alt