Üzülme yaş oturmaya başlıyor o yağlar lezzetli gösterecek seniArkadaşlar şu an oturdum hüngür hüngür ağlıyorum 😔 ben kıyafetlerimin olmamasından anlamıştım zaten insan bu kadar yağ yapar mı, çok mutsuzum aşırı mutsuzum bana nutellamı getirinnnn 😔
![]()
Üzülme yaş oturmaya başlıyor o yağlar lezzetli gösterecek seniArkadaşlar şu an oturdum hüngür hüngür ağlıyorum 😔 ben kıyafetlerimin olmamasından anlamıştım zaten insan bu kadar yağ yapar mı, çok mutsuzum aşırı mutsuzum bana nutellamı getirinnnn 😔
![]()
evet onu fark ettim uzun zamandır profesyonel ölçüm almamıştım. 30 yaşından sonra sınırlar 1 kademe esner, bunu bugün kendimde ilk defa deneyimlemek beni şaşırttıÜzülme yaş oturmaya başlıyor o yağlar lezzetli gösterecek seni
En kötü derdimiz 3 kilo olsun bebeğim güzele ne yakışmaz.....evet onu fark ettim uzun zamandır profesyonel ölçüm almamıştım. 30 yaşından sonra sınırlar 1 kademe esner, bunu bugün kendimde ilk defa deneyimlemek beni şaşırttı
2 yılda 2.6 yağ artışı da fena değil zaten bunun 3 kilosu son 2 ayda oldu![]()
tabiii yaaaEn kötü derdimiz 3 kilo olsun bebeğim güzele ne yakışmaz.....
🤗
Market gibi bir yerse ya oyuncak reyonu ya da abur cubur reyonutabiii yaaa
çen sana bi soru
misal bi ortamda çocuk arıyorsun 5-6 yaşlarında kayboldu sanıyorsun paniksin
o çocuk nereden çıkar![]()
mesela bi düğünde olsa nerede olurduMarket gibi bir yerse ya oyuncak reyonu ya da abur cubur reyonu
Ev gibi bir yerse mutfak ya da elektronik eşyaların ya da oyuncakların olduğu odalar
Avm gibi bir yerse her yerden çıkabilir
Sokaksa eğer hayvanlarla oynuyordur
Nereden çıktı
Şikayetçi olsana süpermen mi sanıyorsun kendiniArabanın egzoslarını çalmışlar hayır arabada kamera var armut gibi ikiside çok net çıkmış 😂 hayır sonra neymiş ben kavgacı yok abi şamar şart.
Gelinin eteğinin içinden çıkmamiştir inşallahmesela bi düğünde olsa nerede olurdu![]()
Ya çen nereden çıkabilir diyom gelinin eteği diyorsun 🤦♀️ Gelinin eteği yoksa mesela nereden çıkabilirGelinin eteğinin içinden çıkmamiştir inşallah
Orkestra stadının oralara baktınız mıYa çen nereden çıkabilir diyom gelinin eteği diyorsun 🤦♀️ Gelinin eteği yoksa mesela nereden çıkabilir![]()
Bi bakalım çen, oradadır belkiOrkestra stadının oralara baktınız mı
Hala kayıp mi çocuk yaBi bakalım çen, oradadır belki![]()
Evet nerelere baksak acaba .s.sHala kayıp mi çocuk ya
Sazcı anons yapsin 5 yaşinda Bi bebe kayboldu diyeEvet nerelere baksak acaba .s.s
Aaa bak bu iyi fikir olabilirSazcı anons yapsin 5 yaşinda Bi bebe kayboldu diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.