İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Bence git bi doktora gözük en azından bi tahlih yapar her şeyine bakılır.
B12 felan mı eksik acaba
Multivitamini uzun zamandır ihmal ediyorum ama b12 öyle kolaylıkla düşebilecek bişey değil. Daha önce öyle bir sorunum olmadı zaten. Belki de kafamın içiyle girdiğim savaş sonuçlanıyordur kimbilir :honk:

Eunoia

Platin Üye
Multivitamini uzun zamandır ihmal ediyorum ama b12 öyle kolaylıkla düşebilecek bişey değil. Daha önce öyle bir sorunum olmadı zaten. Belki de kafamın içiyle girdiğim savaş sonuçlanıyordur kimbilir :honk:
Etme o zaman iç vitaminlerini :)
benim çok düşmüştü bir ara şimdi değerlerim iyi gerçi o ilaçlarda çok pis kokuyor ya :D
senin de mi susmuyor kafanın içi

pumpkin🌸

Elmas Üye
Etme o zaman iç vitaminlerini :)
benim çok düşmüştü bir ara şimdi değerlerim iyi gerçi o ilaçlarda çok pis kokuyor ya :D
senin de mi susmuyor kafanın içi
Hangimizin susuyor ki……
Ya b12 eksikliği ile çok karşılaşıyorum anlam da veremiyorum nası boşalttın bu depoları diye :honk: gerçi şimdi düşündüm de birkaç aydır ara sıra mide ağrısı çekiyorum hiç olmazdı belki emilimde sorun vardır bilemedim. Baktırmak lazım :dyg:

Eunoia

Platin Üye
Hangimizin susuyor ki……
Ya b12 eksikliği ile çok karşılaşıyorum anlam da veremiyorum nası boşalttın bu depoları diye :honk: gerçi şimdi düşündüm de birkaç aydır ara sıra mide ağrısı çekiyorum hiç olmazdı belki emilimde sorun vardır bilemedim. Baktırmak lazım :dyg:
Ya bence baktır ihmal etme canım sağlık sonuçta bu şakaya gelmez :dyg: o mide ağrısı çok berbat bir şey çünkü

pumpkin🌸

Elmas Üye
Wp ss aldırmayacakmış artık, bu beni cidden üzdü .s.s

Üst Alt