S
Serçe

Merak etme Sebastian o adamın sen olduğunu bilmiyor kimse
Multivitamini uzun zamandır ihmal ediyorum ama b12 öyle kolaylıkla düşebilecek bişey değil. Daha önce öyle bir sorunum olmadı zaten. Belki de kafamın içiyle girdiğim savaş sonuçlanıyordur kimbilirBence git bi doktora gözük en azından bi tahlih yapar her şeyine bakılır.
B12 felan mı eksik acaba
Etme o zaman iç vitaminlerini :)Multivitamini uzun zamandır ihmal ediyorum ama b12 öyle kolaylıkla düşebilecek bişey değil. Daha önce öyle bir sorunum olmadı zaten. Belki de kafamın içiyle girdiğim savaş sonuçlanıyordur kimbilir![]()
Hangimizin susuyor ki……Etme o zaman iç vitaminlerini :)
benim çok düşmüştü bir ara şimdi değerlerim iyi gerçi o ilaçlarda çok pis kokuyor ya
senin de mi susmuyor kafanın içi
Ya bence baktır ihmal etme canım sağlık sonuçta bu şakaya gelmezHangimizin susuyor ki……
Ya b12 eksikliği ile çok karşılaşıyorum anlam da veremiyorum nası boşalttın bu depoları diyegerçi şimdi düşündüm de birkaç aydır ara sıra mide ağrısı çekiyorum hiç olmazdı belki emilimde sorun vardır bilemedim. Baktırmak lazım
![]()
Üşeniyorum işteYa bence baktır ihmal etme canım sağlık sonuçta bu şakaya gelmezo mide ağrısı çok berbat bir şey çünkü
Git bence deÜşeniyorum işteneyse halledicem bi sabah erken kalktığımda gidicem
![]()
Çıkmaz ya bana bişe olmaz, ölemiyom bile ben .s.sGit bence de🌸
umarım kötü bir şey çıkmaz
Ya Allah korusun deme öyleÇıkmaz ya bana bişe olmaz, ölemiyom bile ben .s.s
artık biliyoruzMerak etme Sebastian o adamın sen olduğunu bilmiyor kimse
Hala bilmiyoruzartık biliyoruz
e yukarıda söyledi ya nasıl bilmioz ?Hala bilmiyoruz
Ne dedie yukarıda söyledi ya nasıl bilmioz ?
bunu dediNe dedi
Merak etme Sebastian o adamın sen olduğunu bilmiyor kimse
wp'nin bnu engelleyebilecğeini sanmıyorumWp ss aldırmayacakmış artık, bu beni cidden üzdü .s.s
Bildirim mi gidecek kiwp'nin bnu engelleyebilecğeini sanmıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.