Spam konularından birini silerken, yanlışlıkla bu konuyu silmenin, derin acısını yaşıyorum.

Bunu yazdım. ..Keşke ben sildim değil de Çiğdem silmiş deseydin, shoplar çiğdemi kandırırdık pislik yapardık..........................
Bence sana özel Bi rank olabilir sadece sana özel şirin Bi simgesi olanBenim öyle bir talebim yok canım @Chen.
Ayrıca serzenişim kendimeydi. : )
Sadece bana mı özel? .dddBence sana özel Bi rank olabilir sadece sana özel şirin Bi simgesi olan
bana özel bir şeylerde yapar mısın hazır elin değmişken?Bence sana özel Bi rank olabilir sadece sana özel şirin Bi simgesi olan
Hıhııım senin için özel bir şeylerSadece bana mı özel? .ddd
Buna hayır diyemem.: ))))
Sen admindin..bana özel bir şeylerde yapar mısın hazır elin değmişken?
E yani?Sen admindin..
Daha ne olsunE yani?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.