bence neyse ki GİZLİ BEŞİKTAŞLI oldugumu kimse bilmiyorTeşekkür ederim bende çok beğendimm ☺️
ay zaten kimse okumamıştır :d
yoksa BEŞİKTAŞLI oldugumu nasıl gizlicem aksdjak
bence neyse ki GİZLİ BEŞİKTAŞLI oldugumu kimse bilmiyorTeşekkür ederim bende çok beğendimm ☺️
ay zaten kimse okumamıştır :d
@pumpkin görsün diye mi yazdınbence neyse ki GİZLİ BEŞİKTAŞLI oldugumu kimse bilmiyor
o zaman bestemiz benden bize gelsin...............bence neyse ki GİZLİ BEŞİKTAŞLI oldugumu kimse bilmiyor
aaa biz gizli beşiktaşlıyız bu arada sen bilmiyosun tabi@pumpkin görsün diye mi yazdın![]()
Soğuma benceeeaaa biz gizli beşiktaşlıyız bu arada sen bilmiyosun tabibenim eski bi tanıdığım beşiktaşlı olduğundan soğumuştum sadece biraz
![]()
anneme kalsak bana çuval bile yakışırSoğuma benceeehem sana da yakışır Beşiktaşlılık
Annelerimiz bize her şeyi yakıştırıyoranneme kalsak bana çuval bile yakışır
ama beşiktaşlı olunmaz doğulur, ben sahneyi sizlere bırakıyorum![]()
nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde hallettimyıllardır kolisinden çıkarmadığım tartı çalışıyo mu diye bi bakiim dedim programı çalışmıyo iyi mi .s.s sanırım yeni bilgisayar almam gerekecek .s.s
Arkadaşlar şu an oturdum hüngür hüngür ağlıyorum 😔 ben kıyafetlerimin olmamasından anlamıştım zaten insan bu kadar yağ yapar mı, çok mutsuzum aşırı mutsuzum bana nutellamı getirinnnn 😔nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde hallettimsonra tartıldım, tartılmaz olaydım .s.s acil diyet yapmam lazım .s.s biraz hareket etsem de olur ama moralim çok bozuldu şu an .s.s eski kaydımdan analiz gönderemediğim için kıyaslama yapamıyorum ama yapsam daha da moralim bozulur gibi, metabolizmam 27 yaşındaymış bu arada en son bu kadar yaşlı değildi .s.s
geçmiş olsun çenSol gözüm sol dişim sol yanağim başimin solu iptal
Bugun solcuyum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.