ya sorma hep bulur asla ıskalamaz ve şaşmazYaa kıyamam tüm aksiliklerde hep seni buluyor canım 🙂

sadece bugün müdoğuştan cenabetler bugün.... alcatraz kero kardeşler aksdjsa

ya sorma hep bulur asla ıskalamaz ve şaşmazYaa kıyamam tüm aksiliklerde hep seni buluyor canım 🙂
sadece bugün müdoğuştan cenabetler bugün.... alcatraz kero kardeşler aksdjsa
Ama sizin de çok anınız vardır şimdi :ddoğuştan cenabetler bugün.... alcatraz kero kardeşler aksdjsa
Nazar mı değiyor acabaya sorma hep bulur asla ıskalamaz ve şaşmaz![]()
evet ya çok değiyor banaNazar mı değiyor acaba
Kıskanıyorlardır canım :) hem güzel bir işin var hem de başarılısın bir çok konuda ee haliyle göz önündesindir.evet ya çok değiyor bana
arada okur arkadaşlar kendimden geçiyom resmen .s.s hayır nazar edilecek biri değilim yani ben, benden ne istiyorlar anlamıyorum ki .s.s
yani, bugün ki konuğumuzya sorma hep bulur asla ıskalamaz ve şaşmaz
sadece bugün mü![]()
evet. inanmazsan aha @pumpkin e sorAma sizin de çok anınız vardır şimdi :d
ben kıskanılacak biri olduğumu düşünmüyorum, hatta beni kıskananda akıl aramak aptallık olur o dereceKıskanıyorlardır canım :) hem güzel bir işin var hem de başarılısın bir çok konuda ee haliyle göz önündesindir.
bi de fenerbahçenin. o zaman bende double double etki yapıyo zaten, sonrası pertyani, bugün ki konuğumuz
evet. inanmazsan aha @pumpkin e sorbizim bşaımıza gelen şeyler, dünyada ancak bizim başımıza gelebilirdi. geldi de kasjdjas
evet. inanmazsan aha @pumpkin e sorbizim bşaımıza gelen şeyler, dünyada ancak bizim başımıza gelebilirdi. geldi de kasjdjas
Merak ettim şimdiben kıskanılacak biri olduğumu düşünmüyorum, hatta beni kıskananda akıl aramak aptallık olur o derece![]()
zamanı geldikçe harddiskimiz @pumpkin anlatacaktırMerak ettim şimdineler geldi acaba
öyle deme bence canım kendine 🌸
alcatraz anlatsın ya benim mecalim yok, piskolojim bozuluyo artık eskisi gibi gülüp geçemiyorumMerak ettim şimdineler geldi acaba
öyle deme bence canım kendine 🌸
ben de sana atmıştım topuzamanı geldikçe harddiskimiz @pumpkin anlatacaktır![]()
ben snn kadar detaylı anlatamam ki kanks o kadar ayrıntıyı nerden hatırlayımalcatraz anlatsın ya benim mecalim yok, piskolojim bozuluyo artık eskisi gibi gülüp geçemiyorum![]()
o da sana attı topu amazamanı geldikçe harddiskimiz @pumpkin anlatacaktır![]()
Ama sen uzun uzun güzel anlatıyorsunalcatraz anlatsın ya benim mecalim yok, piskolojim bozuluyo artık eskisi gibi gülüp geçemiyorum![]()
ya benim kafam eskisi gibi değil gerçekten hatırlamıyorum artık birçok şeyi .s.s neden inanmıyorsunuzduben snn kadar detaylı anlatamam ki kanks o kadar ayrıntıyı nerden hatırlayım
sen bana ses kaydı at ben seslendiriyim yada yazıyım aksdjsa
hatırlamıyorum ki, hatırlasam anlatırımAma sen uzun uzun güzel anlatıyorsun![]()
unutkanlık mı başladı yoksahatırlamıyorum ki, hatırlasam anlatırım![]()
kesinlikle. özellikle kısa süreli hafızada sorunum var uzun zamandır. bişi var ama gitmiyorum doktora, çünkü ne kadar çok bilirsen o kadar bela başaunutkanlık mı başladı yoksa![]()
Bence git bi doktora gözük en azından bi tahlih yapar her şeyine bakılır.kesinlikle. özellikle kısa süreli hafızada sorunum var uzun zamandır. bişi var ama gitmiyorum doktora, çünkü ne kadar çok bilirsen o kadar bela başa![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.