😀 kaçırdım senin renk değişimini yayoksa beceremez zaten aşkütellam, tecrübeyle sabit![]()
😀 kaçırdım senin renk değişimini yayoksa beceremez zaten aşkütellam, tecrübeyle sabit![]()
Ben zaten kendimi 31 yaşında(daha olmadım cok az kaldı..) emeklilikte yaşa takılmış gibi hissediyorumzaten armut pişsin ağzına düşsün senin![]()
bence de kaçırdın .s.s keşke kaçırmasaydın😀 kaçırdım senin renk değişimini ya
şair burada doğum gününe çok az kaldığını vurguluyor arkadaşlarBen zaten kendimi 31 yaşında(daha olmadım cok az kaldı..) emeklilikte yaşa takılmış gibi hissediyorum![]()
4 gün kadar meselaşair burada doğum gününe çok az kaldığını vurguluyor arkadaşlar![]()
evet 13 ağustos4 gün kadar mesela![]()
Belki yine denk gelirim olursa eğer 😀bence de kaçırdın .s.s keşke kaçırmasaydın![]()
ama aramızda dedik demiEvet Beşiktaşlıydın sen 🤪
Söylemesi ayip 31 oluyorumKaça giriyorsun @HolySpectre :)
geçti gari bi kere olur oBelki yine denk gelirim olursa eğer 😀
Ay sende yaşlanıyorsun 😀Söylemesi ayip 31 oluyorum![]()
Ne yaşlanması ya emeklilikte yaşa takılıyomAy sende yaşlanıyorsun 😀
ama aramızda dedik demi![]()
Teşekkür ederim bende çok beğendimm ☺️bu arada yeni rengin güzelmiş güle güle kullan ((:
doğum günün kutlu olsun kardeşim. nice senelereSöylemesi ayip 31 oluyorum![]()
Belli olmaz ogeçti gari bi kere olur obi alex daha geldi mi fenere, yook, bi kere oluyo işte bazı şeyler .s.s 🚬
Dur daha olmadım daha koskoca 4 günüm vardoğum günün kutlu olsun kardeşim. nice senelere
Emekli olmana daha çok senin ama 😂Ne yaşlanması ya emeklilikte yaşa takılıyom![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.