ben keyifli geçiyo diye izledim fb'li değilim. diğer arkadaşlara ilet bunu askdjadHep öne geçiyor sonra golleri yiyorsunuzbu sene daha çok kanser olursunuz siz tutmayın en iyisi
Senle tanıştığımız ortama lanet olsunnn 🤦♀️ben keyifli geçiyo diye izledim fb'li değilim. diğer arkadaşlara ilet bunu askdjad
Evet Beşiktaşlıydın sen 🤪ben keyifli geçiyo diye izledim fb'li değilim. diğer arkadaşlara ilet bunu askdjad
Bende aynı şekilde lanetler okudum.. Bugün macı birlikte izlediğim ve beni fenerli yapan abimi saygı ve özlemle andım. Ve o anda abim yanımdaydıSenle tanıştığımız ortama lanet olsunnn 🤦♀️
Holi ne diyon allasen 3 kere okudum anlamadım ya iq’m 02 seviyesinde şu an zaten .s.sBende aynı şekilde lanetler okudum.. Bugün macı birlikte izlediğim ve beni fenerli yapan abimi saygı ve özlemle andım. Ve o anda abim yanımdaydı
Ben ne dediğimi biliyormuyum sankiHoli ne diyon allasen 3 kere okudum anlamadım ya iq’m 02 seviyesinde şu an zaten .s.s
Seni fenerli yapan abinle mi maç izledin, ben olsam orada ümüğünü sıkardım .s.s ben kendi kendimi fenerli yaptığım için benimki intihara giriyo![]()
Güzel oldu evet güle güle kullan :dAyy aşık oldum bu rengee 😍 eline sağlık @HolySpectre'cim
Evet çok güzel olduGüzel oldu evet güle güle kullan :d
Biliyormuyum mu ne yeni bişe kazandırdın literatüre bi de bana diyonBen ne dediğimi biliyormuyum sanki
Güzel oldu evet güle güle kullan :d
Ay değişmiş ama sen yaysın mor seversindiAyy aşık oldum bu rengee 😍 eline sağlık @HolySpectre'cim
Kodu attı yaptım ben cok bişey yapmadım lkajsdAy değişmiş ama sen yaysın mor seversindi
Sonunda holinin yaptığı rengi beğenen biri çıktı forumda![]()
Seviyorum hala ama çok sıkıldım o renkten bu da güzel oldu hem benceAy değişmiş ama sen yaysın mor seversindi
Sonunda holinin yaptığı rengi beğenen biri çıktı forumda![]()
holi bu mesaj az önce böle değildiBende aynı şekilde lanetler okudum.. Bugün macı birlikte izlediğim ve beni fenerli yapan abimi saygı ve özlemle andım. Ve o anda abim yanımdaydı
zaten armut pişsin ağzına düşsün seninKodu attı yaptım ben cok bişey yapmadım lkajsd
yoksa beceremez zaten aşkütellam, tecrübeyle sabitSeviyorum hala ama çok sıkıldım o renkten bu da güzel oldu hem bencebir de temanın rengi de aynı renkmiş sonradan fark ettim 😀 ben attım kız ona rengi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.