Sayenizde efenim, hep sayenizdee ❤️yönetmen olma yolunda 1 adım daha geldi.
şöhret basamalarını çifter çifter cıkıyor <3
Sayenizde efenim, hep sayenizdee ❤️yönetmen olma yolunda 1 adım daha geldi.
şöhret basamalarını çifter çifter cıkıyor <3
Daha tamamlamadım ama tamamlayınca atarımGeliyor mu yeni bölüm yaniii 🐣
Merakla bekliyorum o zaman 😍Daha tamamlamadım ama tamamlayınca atarım
Bahsettiğim hikaye final yaptığında 😋
Bu gidişle 110 bölüm falan olcak herhalde bu
Uzasın bence bu senaryo çetrefilli herkesin eli 5 10 kişinin cebindeBu gidişle 110 bölüm falan olcak herhalde buacilen toparlamam lazım ama kadro geniş olunca da uzuyo, bilemedim
![]()
O konuda çalışmalarımız sürüyor 😬Sonumuzu nasıl yazıyorsun acaba @pumpkin![]()
Hımm neler bekliyor acaba bizi merak ettim şimdi 😄O konuda çalışmalarımız sürüyor 😬
Acaba arada fragman mı girsek konuya agagsHımm neler bekliypr acaba bizi merak ettim şimdi 😄
Aaa bak olabilir heyecanlı olur hem jfkflflAcaba arada fragman mı girsek konuya agags
Tamam önce bölümü yazmam lazım bundan sonra öyle yapalım svsvsvAaa bak olabilir heyecanlı olur hem jfkflfl
Tamam :d kolay gelsin şimdiden sanaTamam önce bölümü yazmam lazım bundan sonra öyle yapalım svsvsv
olmasaydıııı sonumuzz böyleeeSonumuzu nasıl yazıyorsun acaba @pumpkin![]()
iyice yönetmene bagladın heAcaba arada fragman mı girsek konuya agags
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.