çok yakında yeni bölüm sizlerle olacak efenimAyy sorma hemen öldürdüler beni bir de
neysee heyecanla bekliyorum bi sonraki bölümü 😍

biraz kritiğini yapalım nabız yoklayalım okuyucu ne istiyor ona göre şey edelim

son 2 max 3 bölüm sonuçta

çok yakında yeni bölüm sizlerle olacak efenimAyy sorma hemen öldürdüler beni bir de
neysee heyecanla bekliyorum bi sonraki bölümü 😍
yap çen, rezil et herkeslere hak etti bunu holi@Biggie Allah cezanı vermesin nasıl telefonlarimi açmazsın...........
Sana da yazıklar olsun @HolySpectre demek diğer eşlerinden de böyle nafakasız boşandın bana yapmamalıydın bunu cemiyet hayatına seni rezil edeceğim
Bu hikayenin tek gerçek mutlusu @Pluviofil ve @alcatraz olacak sanirim
Aşiri entrikalar dönüyor
Her okuyuşta sonraki bölüm için sabirsizlaıyorum
@pumpkin beyin kıvrımlarına sağlık
🥰🥰çok yakında yeni bölüm sizlerle olacak efenim
biraz kritiğini yapalım nabız yoklayalım okuyucu ne istiyor ona göre şey edelim
son 2 max 3 bölüm sonuçta![]()
Bence @pumpkin daha çok mutlu olacak gibi her an şaşırtabilir bizi :)@Biggie Allah cezanı vermesin nasıl telefonlarimi açmazsın...........
Sana da yazıklar olsun @HolySpectre demek diğer eşlerinden de böyle nafakasız boşandın bana yapmamalıydın bunu cemiyet hayatına seni rezil edeceğim
Bu hikayenin tek gerçek mutlusu @Pluviofil ve @alcatraz olacak sanirim
Aşiri entrikalar dönüyor
Her okuyuşta sonraki bölüm için sabirsizlaıyorum
@pumpkin beyin kıvrımlarına sağlık
yazıyoz yaa
🥰🥰
mutlu bir son görmek istiyoruzz aa bitiyor mu artık biz bitiririz bölümleri holi hala 2.de kalır
Bence @pumpkin daha çok mutlu olacak gibi her an şaşırtabilir bizi :)
holi kendi kaybediyor, bi sonraki bölümde çok pis spoiler yiyecek ve okumadığı için pişman olacak, spoilerdan sonra da bi daa okuyası gelmişcek🥰🥰
mutlu bir son görmek istiyoruzz aa bitiyor mu artık biz bitiririz bölümleri holi hala 2.de kalır
Bence @pumpkin daha çok mutlu olacak gibi her an şaşırtabilir bizi :)
Hayır hayırr gerçekten yazmalısınyazıyoz yaa
bu arada benim beyin kıvrımlarım neden böle şeylerle dolu arkadaşlar, bu bataklıktan nasıl kurtulabilirim lütfen söyleyinnnnn![]()
ya şöyle keronun esinlenildiği karakter normalde para peşinde. ama bu hikayede ben hep evliliği vurguladım, kero hep evlilik peşinde karakter uyumu olsun dedim@pumpkin paranın mi aşkın mı peşinde onu tam çözemedim
Eski eşlerinden birinin bir yakını olup intikam da almak istiyor olabilir holiden
Mahmut un aşkı da karşilik bulabilir holi kero ya gerçekten aşik alıp malı mülkü üstüne de yapabilir ayy bir sürü sey düşünüp ters köşe oluyoruz okurken
Ayy çok heyecanlandım ne acabaholi kendi kaybediyor, bi sonraki bölümde çok pis spoiler yiyecek ve okumadığı için pişman olacak, spoilerdan sonra da bi daa okuyası gelmişcekholiyi bir sonraki bölümden sonra forumda bir paradoks bekliyor
birazdan fragman vercem size jhdgjkkh
ya ben yazarım yazmasına da üşeniyorum çenHayır hayırr gerçekten yazmalısın
bence de yaz hep :) bir de sana iyi geliyorsaHayır hayırr gerçekten yazmalısın
misal kero sonunda evleniyor mu acabaAyy çok heyecanlandım ne acaba![]()
Bence sonunda evlenecek gibi duruyormisal kero sonunda evleniyor mu acaba
ya da kimle evleniyor
kero hikayeye veda mı ediyor![]()
Bakcaz 😬Bence sonunda evlenecek gibi duruyorbaşrol ölemezz
Bihter de ölmüştü:'(Bence sonunda evlenecek gibi duruyorbaşrol ölemezz
Ama o farklı..Bihter de ölmüştü:'(
herkes öldürür sevdiğini....... 🚬Bihter de ölmüştü:'(
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.