8i forumda işlevsel değildi hikayede olsun bari dedim@HolySpectre nin 8.karisi olmayı yediremedim Bi türlü ya hem de en sevmediği jfkfkd
Neyse mallar bana kalacak gibi kfkdk

8i forumda işlevsel değildi hikayede olsun bari dedim@HolySpectre nin 8.karisi olmayı yediremedim Bi türlü ya hem de en sevmediği jfkfkd
Neyse mallar bana kalacak gibi kfkdk
Ya bi durun heyecan yaparım svsbsvsvsgDevami ne zaman gelir @pumpkin
Bizi bekletme lütfenYa bi durun heyecan yaparım svsbsvsvsg
Üçüncü bölüme başlamadım hiç daha ama tüm kurgu hazır kafamda yazarım bi ara 😬
Bekletir miyim gerekirse sabaha kadar oturur yazarım tüm bölümleri :holyninharılharılçalışankurbağası:Bizi bekletme lütfen
demek ki biz greyfurt meraklısı cıktık sana ne ?!?!?!Olm bu da kafa nan tamam bi heveslendik de ne biliyim yasak elmaya sallayan tayfa bakıyorum da greyfurta bayıldı svsgsbdn
Ailecek okuyoruzdemek ki biz greyfurt meraklısı cıktık sana ne ?!?!?!
sen yaz gerisini sorgulama jkasdaskjd
demi @Chen
severek takip edioz jem bey @pumpkinAilecek okuyoruz
Kız çoluğa çocuğa okutma ahlak yapıları hasar alabilir dbdbdbdAilecek okuyoruz
Anlaştık o zaman 😍@Klaus niye Sulemem dememiş de gayet mantıklı şeyler söylemiş jdjshshsh
Bi beklemedim değil klaustan bu repliği ushshhs
@Pluviofil bundan sonra senin sözünden cikmicam ne dersen o prenses
@pumpkin kalemine sağlık yine döktürmüşsun kanks. Sen bu işi biliyon. Halit Ziya uşaklıgil, işine bak kardeşim tarzı resmen bu tebrik ederim
@HolySpectre kacirion olaylsri koş
Çalışmalarımız sürüyor 😬Evet devamı ne zaman bizden başkada okuyan yok zaten![]()
Merakla bekliyorum 🥰Çalışmalarımız sürüyor 😬
Bu kısımda kahkaha attımÇen ile 8 yıllık bir evlilikleri vardı. Chen holynin 8. Eşiydi. Holynin eski evlilikleri kısa sürmüştü ve nafakasız kurtulmuştu.
Önceliklen aman allahımmm dedimm 😳Bu kısımda kahkaha attım
Reel hayatta daha siftah yapmamış biri olarak senaryoda maşallah evliliğin dibine dibine vumuşum yauu
Demek 7 kere evlenmişim 7 sinden de nafakasız kurtulmuşum. Hemde zengin bir iş adamı olarak bunu başarmışım vay anasını
@Chen den nafakasız kurtulamıcam galiba anlaşılan o 🤣
@pumpkin sonraki bölümde lütfen bizi biraz geçmişe getir ve diğer 7 eş den de bahset nasil birileriymiş vs vs
Birde nafakasız nasıl kurtulurum onunda planını yap iyice yedir senaryoya kimseye paramı kaptırtırma. 7 kez kaptırmamışım seriye bağlamışım. 8. eş e nafaka verirsem diğer 7 si beni yer yerr 🤣
Kalemine sağlık. @pumpkin soluksuz okudum valla. Tebrik ederim![]()
Normalde başlıklara bakıp çıkarım ama brezilya dizisi gibi maşallah. Aklıma rosalinda geldiÖnceliklen aman allahımmm dedimm 😳
1-dünya çapında bir marka olan holyphoneun kurucu ceosu olarak hep üstün zekanla kurtulmuşsun eski eşlerinden ama chen e sökecek mi taktikler bekleyip görücez
2- çok sevdiysen sana bi spin off yazarız anca o paklar 7 eski eş nedir yaa
3-bu kadar uzun şeyi okuyabilme ihtimalini tahmin etmemiştim
ve son olarak sana yasak elmayı izlettiremeyip greyfurt versiyonunu soluksuz okutturan kendime +rep svsbsbsvsvsvsv
daha çok türk dizisi kıvamında ama işte uzun olmasın diye bakışmaların enerjisini yansıtamadığımdan rosalinda kıvamında gelmiş olabilir7 kere evlenmiş
Normalde başlıklara bakıp çıkarım ama brezilya dizisi gibi maşallah 90. Aklıma rosalinda geldi
Kesinliklikle +rep forum senaristi diye bir kullanıcı grubu açıp seni oraya eklememiz gerekecek :d
Kısa derken tek gecelik evlilik mi ?Çen ile 8 yıllık bir evlilikleri vardı. Chen holynin 8. Eşiydi. Holynin eski evlilikleri kısa sürmüştü ve nafakasız kurtulmuştu.
Simdi durumdan anlasildigi uzere, sorun bende degil onceki 7 hatundaymis ya da sorun bendeymis, ben 8. Evlilikte acilmisim arap ati misali...Sen 7 karından çoluk çocuk yapma yapma........ forum üyelerinin hepsini benden yap
Bi garezin mi var bana @HolySpectre üstelik sevmediğin halde....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.