Ayy niye böyle bırakıyorsun yaaa ölelim mi meraktanholi ve tüm istanbul arasında bir şeyler var
bakcaz artık önümüzdeki bölüm neder olacak, ama şüphesiz ki bir çok gize çözülecek![]()
Sen neymişsin @HolySpectre
Ayy niye böyle bırakıyorsun yaaa ölelim mi meraktanholi ve tüm istanbul arasında bir şeyler var
bakcaz artık önümüzdeki bölüm neder olacak, ama şüphesiz ki bir çok gize çözülecek![]()
valla bende anlamadım. Müsait bir zamanda okuyacagım. 2. bölümdeyim ben spoiler vermeyin lütfen
Ohoooo şeapmadiğin kadın kalmadıvalla bende anlamadım müsait bir zamanda okuyacagım 2. bölümdeyim ben spoiler vermeyin lütfen![]()
yaa aslında girecektim biraz nispeten kısa bi bölüm oldu ama o zaman o taraftan kesmem gerekecekti hikaye havada kalacaktı böle daha iyi oldu gibi
Demek ki çok param var napıyımmmOhoooo şeapmadiğin kadın kalmadı
holi sana kötü bi haberim var........................valla bende anlamadım. Müsait bir zamanda okuyacagım. 2. bölümdeyim ben spoiler vermeyin lütfen![]()
resmen aldatılıyorum.................Demek ki çok param var napıyımmm
kızlar rahat bırakmıyordur![]()
Noluyo batıyormuyum. Tüm paramı mı kaybediyorum 🥺holi sana kötü bi haberim var........................
umarım bu yazdıklarına ah keşke dedirtmeyecek bir son bekliyordur seni..................Noluyo batıyormuyum. Tüm paramı mı kaybediyorum 🥺
İnşallah ya bakalım kafamı kullanırım inşallahumarım bu yazdıklarına ah keşke dedirtmeyecek bir son bekliyordur seni..................![]()
ya sen ne yalancısın yaa .s.s hani soluksuz okumuştun .s.s 1 bölüm mü okudum .s.s ben yazarken üşenmiyom adam okumaya üşeniyo .s.s nası bi başrolsün sen yaa .s.s git oku tüm bölümleri yarına çıkcaamızı allah biliyoİnşallah ya bakalım kafamı kullanırım inşallah![]()
@HolySpectre ye bak sennn Yaa @Johns anasıyla da mi 😁
Zavallı cons
Kesin @alcatraz ın nazarı değdi @Pluviofil e kaldirima takılması kapmaca uğraması filan tutkulu Bi aşk bekliyor gibi onlari
@pumpkin adama restoranı aldirdin yaaa şöyle sevenimiz çıkmadı
hikaye bile olsa derken, adı üstünde hikaye zatenHikaye bile olsa hoş değil kişileri baz alarak yazılacaksa elbette ama aksi kabul edilemez...
Silebilir misiniz.
@pumpkin
üzülürüm tabii.Alcatraz üzülür ama![]()
maşallah dediğimiz 40 gün yaşamaz bizim zaten@HolySpectre ye bak sennn Yaa @Johns anasıyla da mi 😁
Zavallı cons
Kesin @alcatraz ın nazarı değdi @Pluviofil e kaldirima takılması kapmaca uğraması filan tutkulu Bi aşk bekliyor gibi onlari
@pumpkin adama restoranı aldirdin yaaa şöyle sevenimiz çıkmadı
Önce gözlüklüler diyo dvdjdbdhsgsüzülürüm tabii.
gözlük kullanıosan hemen çıkar.
önce gözlüklüler ölür.
filmler böyledir.
DERHAL ÇIKAR GÖZLÜĞÜNÜ !!11!1!
maşallah dediğimiz 40 gün yaşamaz bizim zaten
@pumpkin yapıosun bu sporu şerefsizim helal nan sana. hala aksiyonu canlı tutuosun![]()
@Pluviofil sevmeyebilir belki kıymalı ister. bi danışalım daÖnce gözlüklüler diyo dvdjdbdhsgs
Ooo siz hemen öldürdünüz oldu olacak helvayı da kavurmaya başlayın isterseniz 😋
Tövbe est allahımm sana geliyorummm@Pluviofil sevmeyebilir belki kıymalı ister. bi danışalım da
Aklıma şu sahne geldiüzülürüm tabii.
gözlük kullanıosan hemen çıkar.
önce gözlüklüler ölür.
filmler böyledir.
DERHAL ÇIKAR GÖZLÜĞÜNÜ !!11!1!
maşallah dediğimiz 40 gün yaşamaz bizim zaten
@pumpkin yapıosun bu sporu şerefsizim helal nan sana. hala aksiyonu canlı tutuosun![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.