@macecik varEczacı yok mu bana bi ağrı kesici 💊
@macecik varEczacı yok mu bana bi ağrı kesici 💊
Dolareks verem mi🤪
Sen bilirsinDolareks verem mi🤪
Bende tişört almıştım baskısı kusurlu ürün yollamışlar hayır körler mi anlamıyorum.İnternetten bişey almıcam, hasarlı geldi ürün. Bilerek sanki nerede kusurlu ürün var onları bana gönderiyorlar. Atacağım çöpe gitti 1200 tl
iade etmekten yoruldum ben![]()
Hani hakkını çatır çatır arayan dinamik?İnternetten bişey almıcam, hasarlı geldi ürün. Bilerek sanki nerede kusurlu ürün var onları bana gönderiyorlar. Atacağım çöpe gitti 1200 tl
iade etmekten yoruldum ben![]()
Eczacı yok mu bana bi ağrı kesici 💊
Kafa masajim cok iyidir oysaki.. her ağrıyı gecirir
odunla girişirmişsin hadi antrenman diyerek 🤣🤣🤣
Yaşlı bi ananemiz vardı boynum ağrıyo demiştim misafirlikte sobanın yanından odunu almıştı tam vuracakken arkamdan bir çığlık koptu napıyosun diye aldılar elinden odunu 🤣🤣🤣sana kalkan eller kirilsinn beee
İyi ki arkandan biri varmışYaşlı bi ananemiz vardı boynum ağrıyo demiştim misafirlikte sobanın yanından odunu almıştı tam vuracakken arkamdan bir çığlık koptu napıyosun diye aldılar elinden odunu 🤣🤣🤣
Ben kapının yanında dikiliyordum arkam dönüktü 🤣🤣🤣
Bişe olmazdı ya yaşlı kadın kuvvetinden nolcakİyi ki arkandan biri varmış
😱
Yaşlı bi ananemiz vardı boynum ağrıyo demiştim misafirlikte sobanın yanından odunu almıştı tam vuracakken arkamdan bir çığlık koptu napıyosun diye aldılar elinden odunu 🤣🤣🤣
Ben kapının yanında dikiliyordum arkam dönüktü 🤣🤣🤣
Şu erdemin yarısı bende olsa 🚬Tatili hak ettiğime inanarak yapıyorsam sıkıntı yok ama tembellik, üşengeçlik ya da başka zayıflıklar yüzünden işimi aksattığımda kendimden soğuyorum.
Yakışıyor mu birbirine içerkensüt sigara
Bişe olmazdı ya yaşlı kadın kuvvetinden nolcak
Nerelerden düştüm bişe olmadı. 🤣🤣🤣 Kafam yarık zaten arka ortadan 🤣🤣🤣 tahtalar ondan mı eksik acaba 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.