Ben de severim ama hiç yapmam onları. Ben sadece iş konusunda disiplinliyim. Onun dışında hayatım allak bullak.dddKasım evet
Terazide disiplin pek sanmam ama düzenli güzel görünen güzel kokan ortam kıyafet herşeyi severler.
Nezaketlidirler.
Ben de severim ama hiç yapmam onları. Ben sadece iş konusunda disiplinliyim. Onun dışında hayatım allak bullak.dddKasım evet
Terazide disiplin pek sanmam ama düzenli güzel görünen güzel kokan ortam kıyafet herşeyi severler.
Nezaketlidirler.
Hah o durum bende de var.Ben de severim ama hiç yapmam onları. Ben sadece iş konusunda disiplinliyim. Onun dışında hayatım allak bullak.ddd
Tamam her şey normal o zaman. : )))Hah o durum bende de var.
İş konu olunca lanet bişeyim 🤣 ama normal yaşantım keyfime göre enteresan buluyorum bunu 🤣
Nohut pilavEvet birini buldum mercimek çorbası
Kaldı diğer yapacağim seyler
Başka ne yapsam
Onu daha yeni yaptim ya 🚬Nohut pilav
Bulgurdan bi yemek yapılıyordu.Fellah köfteymiş. Ben bir kere denemiştim.Onu daha yeni yaptim ya 🚬
Bir şey düşünüyorum
Sonra off onu da yeni yaptim diyorum vazgeçiyorum
Ayy evet güzel oluyor o da yarın da onu yapayım bari 🤤Bulgurdan bi yemek yapılıyordu.Fellah köfteymiş. Ben bir kere denemiştim.
Püf noktan varsa paylaş 🤗Ayy evet güzel oluyor o da yarın da onu yapayım bari 🤤
İrmik yumurta un dengesini iyi ayarlamak gerekiyorPüf noktan varsa paylaş 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.