Sabah kalkacağım zaman alarm kurunca bende 5 6 kere uyanıyorum.1 saat sonra kalkacaktim ama alarmı kaciririm korkusuyla 1 saattir uyuyamıyorum. Çay koymaktan başka yapacak bir şey kalmıyor artık.
Geçmiş olsun..Ben yine zehirlendim. Dikiş tutmaz hale geldim bu nedir arkadaş.
Bu sene ramazan yaramadı bana. iki kere zehirlendim..![]()
geçmiş olsun cınım 🥺Ben yine zehirlendim. Dikiş tutmaz hale geldim bu nedir arkadaş.
Şimdi artık 2 gün gelmesen kesin yine zehirlendi diye düşünürüm 🚬Ben yine zehirlendim. Dikiş tutmaz hale geldim bu nedir arkadaş.
Çok geçmiş olsun biz aralıkta yaşadık onu bilirim..Ben yine zehirlendim. Dikiş tutmaz hale geldim bu nedir arkadaş.
ben muzları suya koyuyorum geceden ertesi gün süzüp suluyorum.muz kabuklarını küp küp doğradım, kurusunlar organik minimal bahçemde kullanırımGübre pahalı
![]()
Hiç öyle bişe denemedim ilk kez senden duyuyorum.Ben de çay çöplerini atmayıp saksılara gübre olsun diye koymuştum. Sonra minik sinekler bastı tüm çiçeklerimi. Zor toparladım.
Deneyimlerinizi merakla bekliyorum arkadaşlar.
Bir yerlerde okuyup uyguladığım şeylerden sadece bir tanesi bu. Deneme zaten, sonu hüsran.: )))))Hiç öyle bişe denemedim ilk kez senden duyuyorum.
Ben yumurta suyunu ve muzu deniyorum sürekli baya gelişim oluyor çiçeklerimde.
Yumurta kabuklarını biriktirip geçen yıl topraklarını değişirken karıştırmıştım. Bu yıl kediyle ilgilenmekten değişemedim.
Yağlı kağıdı üçken yuvarlayıp az su koyduğun bir bardağın içine suya gelmeyecek şekilde bırakınca girip çıkamıyorlar.Bir yerlerde okuyup uyguladığım şeylerden sadece bir tanesi bu. Deneme zaten, sonu hüsran.: )))))
Ben de benimkinden kurtarabilirsem bitkileri muz olayını deneyebilirim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.