Periler gittiler chenSenin evde temizlenecek yer kalmadıysa seve seve evimi bu iş için kullanabilirsin

Periler gittiler chenSenin evde temizlenecek yer kalmadıysa seve seve evimi bu iş için kullanabilirsin
Ben almıyım kalsın...@-a- masaj yaptırıyorum siz de deneyin eli hafif
Masaj mı? Mesaj mı?@-a- masaj yaptırıyorum siz de deneyin eli hafif
Klavyemde geldi ohh bugün güzel bir gün olarak kapanışı yapıyorum.
heee rengarenkli şlmsdfGüle güle kullan ışıklı mı
Ankara pavyonları ahh (hiç de gitmedim)heee rengarenkli şlmsdf
bir hafta falan tatil yaptıktan sonra kendine nasıl işkenceler yapıyorsun acaba chshshhdBir buçuk saattir çalışıyorum. 3 gün çok yattım, bugün acısını çıkartacağım.
Tatili hak ettiğime inanarak yapıyorsam sıkıntı yok ama tembellik, üşengeçlik ya da başka zayıflıklar yüzünden işimi aksattığımda kendimden soğuyorum.bir hafta falan tatil yaptıktan sonra kendine nasıl işkenceler yapıyorsun acaba chshshhd
sen olmak da zor iş bee 😂Tatili hak ettiğime inanarak yapıyorsam sıkıntı yok ama tembellik, üşengeçlik ya da başka zayıflıklar yüzünden işimi aksattığımda kendimden soğuyorum.
Valla ben tembelim enteresan.sen olmak da zor iş bee 😂
Ekim akrebiyim, doğru nunucum.: )Valla ben tembelim enteresan.
Bence döngüsel ekim akrebi olabilir.
Sen kasım gibisin 🤣
Daha disiplinli olurlar askeri düzene çok uygun olurlar. O disiplinden ve düzenden keyif alırlar.Ekim akrebiyim, doğru nunucum.: )
Öncesinde Terazi geliyor ya ondan bence. (Ya da benim sallamam bu yönde.d)Daha disiplinli olurlar askeri düzene çok uygun olurlar. O disiplinden ve düzenden keyif alırlar.
Disiplini seviyorum bende ama ben tembelim çok çalışınca sinirli oluyom 🤣🤣🤣
Kasım evetÖncesinde Terazi geliyor ya ondan bence. (Ya da benim sallamam bu yönde.d)
Sen Kasım mısın?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.