tamam başka sorum yok
kafamdaki sorulara forumsalın hazır olduğunu düşünmüyorumKafandaki bütün soruları cevaplayıp mı geldin
evlenmek istediğimi de nereden çıkardınEvlendirecez seni, sonrasinda evliligin getirdigi sikintilarla birlikte gunlerinin nasil gectigini bile anlamadan, bir omru tamamlayacaksin 🤗
buna yaşamak denirse .s.skiz sen yasionmu?
yav 16 senedir sikayet edion bir kere de sukret be .d ben yasiyorum.evlenmek istediğimi de nereden çıkardın
buna yaşamak denirse .s.s
asıl sen yaşıyon mu![]()
16 sene miiiyav 16 senedir sikayet edion bir kere de sukret be .d ben yasiyorum.
zaten yasiyordum .d
valla cagin baslangicindan beri taniyorum seni ansndndn16 sene miii
yuh yaşım yok o kadar![]()
evet lost olduğum dönemlerden beriivalla cagin baslangicindan beri taniyorum seni ansndndn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.