adamın yazdığı biçimi biliyorum ve bunun için rahatsızlık duymuyorum.Olim adamı şamarlar gibi şey yapmayın herkes adama yazısından dolayı takıyor ufaktan sus sen beni dinle yanlış bişi demedim dsfsdf
benim özgüvenli olmam başkalarını rahatsız ediyorsa edebilir, rahatsız olanlar kendilerinin neden böyle hissetiklerini sorguladıkları zaman sorunun kökenine inmiş olurlar, senden münezzeh olarak söylüyorum. İnsanın kendinden emin cümleler kurmasında bir sakınca görmüyorum açıkcası.. yanlışlanabilir olduğu müddetçe.
Bende kötü bir şey demedim kurulmayın birbirinize diyeadamın yazdığı biçimi biliyorum ve bunun için rahatsızlık duymuyorum.
sadece lügat indan çok emin onu dile getiriyorum.
ayrıca şunu da ekleyeyim; kimin nereden geldiğini/gittiğini konusun da düşünmüyorum ve ve ayrıca..
ne biliyorsun ekşi tarzında olmadığımı? illa belli mi edelim .. nick mi verelim? :)
dagitmaaaaa konuyu kanka.. ( kötü bişi demedim )
hangi durumu bir kaç kere yaşamışım?
evet, sözlük yazarlığım var. sade bir anlatımın zihinlerde bırakacağı etki ile sarkastik bir anlatımın ironiyle ele alınmasının zihinde bırakacağı etkinin aynı olduğunu düşünmüyorum. insanlar rahatlığa o kadar alıştı ki prefrontal cortexini çalıştırmaya çalıştırmaya düşünmeyi unuttular. ayrıca, herkese göre değil, kişiye özel yazıyorum.
bende seni tanıdığıma memnun oldumkendinden emin olduğun için memnun oldum.
Soru işaretleriyle olmaz bu iş, ben bir izleyiciyim aranıza köprü bağ olayım dedim o kadar.. Napiyim şimdi kanka olay yer saat isim nick mi yazayım.. Sen farketmemişsindir... Her neyse bende seni seviyorum tanıştık ileride de çıkarız kankahangi durumu bir kaç kere yaşamışım?
evet, sözlük yazarlığım var. sade bir anlatımın zihinlerde bırakacağı etki ile sarkastik bir anlatımın ironiyle ele alınmasının zihinde bırakacağı etkinin aynı olduğunu düşünmüyorum. insanlar rahatlığa o kadar alıştı ki prefrontal cortexini çalıştırmaya çalıştırmaya düşünmeyi unuttular. ayrıca, herkese göre değil, kişiye özel yazıyorum.
okSoru işaretleriyle olmaz bu iş, ben bir izleyiciyim aranıza köprü bağ olayım dedim o kadar.. Napiyim şimdi kanka olay yer saat isim nick mi yazayım.. Sen farketmemişsindir... Her neyse bende seni seviyorum tanıştık ileride de çıkarız kanka
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.