Soru Aşk ortak nokta gerektirir mi?

Garga

Altın Üye
Bana diyorlar ki sorular sözlükler neden bol sende, bu yüzden bol izlediklerim, duyduklarım, gördüklerim kafa' açar

Ahan da size güzel bir soru bence ..

idyllic

gel pisi pisi..
Bronz Üye
Olim adamı şamarlar gibi şey yapmayın herkes adama yazısından dolayı takıyor ufaktan sus sen beni dinle yanlış bişi demedim dsfsdf
adamın yazdığı biçimi biliyorum ve bunun için rahatsızlık duymuyorum.
sadece lügat indan çok emin onu dile getiriyorum.
ayrıca şunu da ekleyeyim; kimin nereden geldiğini/gittiğini konusun da düşünmüyorum ve ve ayrıca..
ne biliyorsun ekşi tarzında olmadığımı? illa belli mi edelim .. nick mi verelim? :)

dagitmaaaaa konuyu kanka.. ( kötü bişi demedim )

idyllic

gel pisi pisi..
Bronz Üye
benim özgüvenli olmam başkalarını rahatsız ediyorsa edebilir, rahatsız olanlar kendilerinin neden böyle hissetiklerini sorguladıkları zaman sorunun kökenine inmiş olurlar, senden münezzeh olarak söylüyorum. İnsanın kendinden emin cümleler kurmasında bir sakınca görmüyorum açıkcası.. yanlışlanabilir olduğu müddetçe.

kendinden emin olduğun için memnun oldum.

Garga

Altın Üye
adamın yazdığı biçimi biliyorum ve bunun için rahatsızlık duymuyorum.
sadece lügat indan çok emin onu dile getiriyorum.
ayrıca şunu da ekleyeyim; kimin nereden geldiğini/gittiğini konusun da düşünmüyorum ve ve ayrıca..
ne biliyorsun ekşi tarzında olmadığımı? illa belli mi edelim .. nick mi verelim? :)

dagitmaaaaa konuyu kanka.. ( kötü bişi demedim )
Bende kötü bir şey demedim kurulmayın birbirinize diye :D Tamam be sustuk

Mephobia

Invictus
Gümüş Üye
@idyllic muhabbetinize girmek istemem ama @Mephobia senide tanımam ama, bu durumu bir kaç kere yaşadığın için yazma gereksinimi duydum kendi açımdan kendi görüşümce...
hangi durumu bir kaç kere yaşamışım?
@idyllic arkadaş ekşi sözlük menşei bir tx yazım yapıyor ondan gıcık olmuşsundur bence öyle biri değil ortam paylaşımlarına göre yapıyor... @Mephobia yanılıyorsamda kusura bakma ben seni anlıyorum ama herkes o şekilde ısınamaya biliyor :D
evet, sözlük yazarlığım var. sade bir anlatımın zihinlerde bırakacağı etki ile sarkastik bir anlatımın ironiyle ele alınmasının zihinde bırakacağı etkinin aynı olduğunu düşünmüyorum. insanlar rahatlığa o kadar alıştı ki prefrontal cortexini çalıştırmaya çalıştırmaya düşünmeyi unuttular. ayrıca, herkese göre değil, kişiye özel yazıyorum.

Garga

Altın Üye
hangi durumu bir kaç kere yaşamışım?

evet, sözlük yazarlığım var. sade bir anlatımın zihinlerde bırakacağı etki ile sarkastik bir anlatımın ironiyle ele alınmasının zihinde bırakacağı etkinin aynı olduğunu düşünmüyorum. insanlar rahatlığa o kadar alıştı ki prefrontal cortexini çalıştırmaya çalıştırmaya düşünmeyi unuttular. ayrıca, herkese göre değil, kişiye özel yazıyorum.
Soru işaretleriyle olmaz bu iş, ben bir izleyiciyim aranıza köprü bağ olayım dedim o kadar.. Napiyim şimdi kanka olay yer saat isim nick mi yazayım.. Sen farketmemişsindir... Her neyse bende seni seviyorum tanıştık ileride de çıkarız kanka

Üst Alt