Soru Aşk ortak nokta gerektirir mi?

Garga

Altın Üye
Bana diyorlar ki sorular sözlükler neden bol sende, bu yüzden bol izlediklerim, duyduklarım, gördüklerim kafa' açar

Ahan da size güzel bir soru bence ..

Cherry

Geceye aşık bir kadını güneşin yapamazsın.
Elmas Üye
Asik olurken mantiksal islem yapmiyoruz ki ortak payda arayalim.
Ask his meselesi. ortak noktalar ise o hissin bir iliskiye dönüsüp dönüsemeyecegini belirliyor.

Mephobia

Invictus
Gümüş Üye
çevreden işittiğim kadarıyla yorumladim..

henüz ben tadına bakmadim
yorumalamadın, tespitte bulundun.

"aşkı yiyen var mı?"

hatta ve hatta aşık olan kişi/kişilere bayağı bir yaklaşım ile ele aldın.

belki bunu ifade etmek istemedin, belki de üzerine fazla düşünmedin, olabilir.

üzerine bir cilt kitap yazılabilir "aşk" kelimesinin.

çevreden işitme konusuna gelecek olursam başkalarının laflarını dikkate alırım ama ağzımdan çıkan bir çok şey bana âittir, bunun bilincinde olmaya gayret gösteririm.

tadına bakma hususunda herkesin yaşayabileceği bir olgu değil, yüksek duygusal farkındalık gerektirir.

idyllic

gel pisi pisi..
Bronz Üye
yorumalamadın, tespitte bulundun.

"aşkı yiyen var mı?"

hatta ve hatta aşık olan kişi/kişilere bayağı bir yaklaşım ile ele aldın.

belki bunu ifade etmek istemedin, belki de üzerine fazla düşünmedin, olabilir.

üzerine bir cilt kitap yazılabilir "aşk" kelimesinin.

çevreden işitme konusuna gelecek olursam başkalarının laflarını dikkate alırım ama ağzımdan çıkan bir çok şey bana âittir, bunun bilincinde olmaya gayret gösteririm.

tadına bakma hususunda herkesin yaşayabileceği bir olgu değil, yüksek duygusal farkındalık gerektirir.
aşık mısın?

idyllic

gel pisi pisi..
Bronz Üye
satır satır yazmak mı seni rahatsız ediyor, yoksa kullandığım lügât mı? aşk konusunda ise merak ettim, neye dayanarak "evet" dediğini.. sence?
satır satır yazman değil, kullandığın lügatın kendinden eminliği biraz rahatsız ediyor açıkçası. aşk konusunda “evet” dememin de öyle havadan bir sebebi yok; söylediklerinden ve yaklaşımından çıkardığım sonuç. ama bunu kesin hüküm gibi sunmamı bekleme, seni senden iyi tanıdığımı iddia etmiyorum. sadece bende bıraktığın izlenim bu yönde...

Garga

Altın Üye
@idyllic muhabbetinize girmek istemem ama @Mephobia senide tanımam ama, bu durumu bir kaç kere yaşadığın için yazma gereksinimi duydum kendi açımdan kendi görüşümce...

@idyllic arkadaş ekşi sözlük menşei bir tx yazım yapıyor ondan gıcık olmuşsundur bence öyle biri değil ortam paylaşımlarına göre yapıyor... @Mephobia yanılıyorsamda kusura bakma ben seni anlıyorum ama herkes o şekilde ısınamaya biliyor :D

Mephobia

Invictus
Gümüş Üye
kendinden eminliği biraz rahatsız ediyor
benim özgüvenli olmam başkalarını rahatsız ediyorsa edebilir, rahatsız olanlar kendilerinin neden böyle hissetiklerini sorguladıkları zaman sorunun kökenine inmiş olurlar, senden münezzeh olarak söylüyorum. İnsanın kendinden emin cümleler kurmasında bir sakınca görmüyorum açıkcası.. yanlışlanabilir olduğu müddetçe.
açıkçası. aşk konusunda “evet” dememin de öyle havadan bir sebebi yok; söylediklerinden ve yaklaşımından çıkardığım sonuç. ama bunu kesin hüküm gibi sunmamı bekleme, seni senden iyi tanıdığımı iddia etmiyorum. sadece bende bıraktığın izlenim bu yönde...
anladım

Üst Alt