Teşekkür ederim. Bayramda şehir dışına çıktım akabinde döndüğümde iş yoğunluğu ve akşamları da artık yürüyüşe çıkınca ; bir türlü dinlenme fırsatı bulamadım. Haliyle vücut da böyle dışa vurdu.Çok fena bir şey. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Bayramda şehir dışına çıktım akabinde döndüğümde iş yoğunluğu ve akşamları da artık yürüyüşe çıkınca ; bir türlü dinlenme fırsatı bulamadım. Haliyle vücut da böyle dışa vurdu.Çok fena bir şey. Geçmiş olsun.
Etkisi büyük. Magnezyum eksikliğide olabilir.Teşekkür ederim. Bayramda şehir dışına çıktım akabinde döndüğümde iş yoğunluğu ve akşamları da artık yürüyüşe çıkınca ; bir türlü dinlenme fırsatı bulamadım. Haliyle vücut da böyle dışa vurdu.
Okudum da ben o kadar ürkemedim. Ellerinden geleni ardına koymasınlarrrr@HolySpectre , bu başlıkta şiddet planları var. Ben bile ürktüm.))
Çok tatlılar ama değil mi? Okurken çokça tebessüm ettim.:))Okudum da ben o kadar ürkemedim. Ellerinden geleni ardına koymasınlarrrr
![]()
Olabilir .Magnezyumun çok çeşidi vardı sanırım. Her eksikliği başka bir magnezyum alıyorsun.Etkisi büyük. Magnezyum eksikliğide olabilir.
Evet muhtemelen beni dövmeyi planladıkları hortumun içinden de bal akıtacaklardır :))Çok tatlılar ama değil mi? Okurken çokça tebessüm ettim.:))
Ahaha bu iyiydi :))))Evet muhtemelen beni dövmeyi planladıkları hortumun içinden de bal akıtacaklardır :))
![]()
Evet evet, bi tahlil yaptırın derim.Olabilir .Magnezyumun çok çeşidi vardı sanırım. Her eksikliği başka bir magnezyum alıyorsun.
Psikolojik bir etki mi yoksa fizyolojik mi kestiremiyorum. Ama kan tahlillerimden az buçuk anlaşılır mevcut halim.Evet evet, bi tahlil yaptırın derim.
Hem geçen gün çok halsiz ve uykulu olduğunuzdan bahsettiğiniz bir postunuzu okudum,diğer değerlerinize de baktirmis olursunuz.
@Lotus ifşa olduk 🥺Evet muhtemelen beni dövmeyi planladıkları hortumun içinden de bal akıtacaklardır :))
![]()
bana normali ne zaman çıkmış kiFalına da bak @SleepleSsS aykırı şeyler çıkıyor sana hep fjxj
Napion kız gülazeranlamamakta ısrar ediyorsunuz
ben demeterin fake olduğunu zaten başından beri biliyorum. anlamadığınız nokta birini sevmeyebilirsinz ama düşündüğü ve savunduğu şeylere saygı duymak zorundasınız.
ben oyuna falan gelmedim @HolySpectre , tamamen kendi basiretsizliğin ve yöneticilikten acziyetin.
gelmiş banımı kaldırmış bir de hgdgfh
istedi yazmış bi de hfhfkl beni niye ayırdınız dedim banla mı dedim beynine vurduğum nhnsgmdhfjk
bu hikayede yanan çetin oldu......... ama olsun üzülmeyelim
gidin iq 1.02 seviyesi konularda istediğinizi yazın şimdi, tadınız da kaçmaz![]()
naapam yaa iş güç koşturmaca aşktan aşka zıplamaca falanNapion kız gülazer
Iyidir, rahşan affındamı yararlandin sen. Dnaapam yaa iş güç koşturmaca aşktan aşka zıplamaca falan
doktora gittim bana serotonin verdi, aptal aptal sırıtıp kendi kendime ortalıkta dolanıyorum ghfsghf
sen nördün gadasını aldığımmm
valla bilmiyorumIyidir, rahşan affındamı yararlandin sen. D
Bazı uyeler bazı uyeleri manüpile eder. Ve o bazı uyeler de o uyeleri gercek zanneder. Sonra o bazı uyeler yaptiklarinda hakli olduklarina karar kilarlar. Ama ne yazik ki bu 4 duvar arasında senin tanrının degil, yoneticinin kurallari gecerlidir. Simdi kimse kimsenin fikrine saygi duymak zorunda degildir oncelikle onu soyliyim. Adam tarikatciysa fikrine saygi duymam ya da solperen ise saygi duymak zorunda degilimdir yani kendi adima soyluyorum. Hani olaya vakıf degilim tam mevzu yasanırkende orada yoktum. Ama izole bir forum hayati surdugun icin ak g*t kara g*t uyeyi tahmin edememen normal bir durum.valla bilmiyorum
bu kadar saçma bi ban yakışmazdı deyip hak ettiğimi almaya geldim.
şimdi onlar düşünsün.
ama bakıyorum da hodri meydan diyebileceğim bir güven özveri ve tecrübe göremiyorum karşımda.
Oyhhhh kim gelmiş kim kim kim :* :)))anlamamakta ısrar ediyorsunuz
ben demeterin fake olduğunu zaten başından beri biliyorum. anlamadığınız nokta birini sevmeyebilirsinz ama düşündüğü ve savunduğu şeylere saygı duymak zorundasınız.
ben oyuna falan gelmedim @HolySpectre , tamamen kendi basiretsizliğin ve yöneticilikten acziyetin.
gelmiş banımı kaldırmış bir de hgdgfh
istedi yazmış bi de hfhfkl beni niye ayırdınız dedim banla mı dedim beynine vurduğum nhnsgmdhfjk
bu hikayede yanan çetin oldu......... ama olsun üzülmeyelim
gidin iq 1.02 seviyesi konularda istediğinizi yazın şimdi, tadınız da kaçmaz![]()
@Lotus ifşa olduk 🥺
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.