En azindan kibar sayılabilir bı açılım.Adamı koltuğundan edengiller
Anladım
En azindan kibar sayılabilir bı açılım.Adamı koltuğundan edengiller
Ellerine vurmayalım ama gitar çaliyor çocukKız yapamam ben onu, hortumla saldırsak ya🤭🤭
Su saldırısıydı benim kiEllerine vurmayalım ama gitar çaliyor çocuk
Hangisi daha acımasız ama böğrüne dürtme mi hortum mu 😳🤗
Ne bileyim hortumla diyince... MfjdjdjxjxSu saldırısıydı benim ki
Sıcak ya, sıcaktan bayılmıştır belki diye
Konuyu dağıttım kaçıyorum ben😂
Sadece @HolySpectre değil kimseye kıyamam ki. Bak gör suyu da sıktıktan sonra arkama bakmadan kaçarım🤭🤭Ne bileyim hortumla diyince... Mfjdjdjxjx
Aklımdan bin türlü şey geçti
Hiç inanmadımSadece @HolySpectre değil kimseye kıyamam ki. Bak gör suyu da sıktıktan sonra arkama bakmadan kaçarım🤭🤭
Neyse ki yazılanları görmüyor adam jfjdjSadece @HolySpectre değil kimseye kıyamam ki. Bak gör suyu da sıktıktan sonra arkama bakmadan kaçarım🤭🤭
@Myblood un da hoyrat görüntüsü altinda pamuk gibi bir şey yatıyor korkuttun gözünü belki de jfjdm
Bir dahaki sefere ayrıntılı yazacağım yazacaklarımı. Kaza kurşuna gitmeyin diye🤭@Myblood un da hoyrat görüntüsü altinda pamuk gibi bir şey yatıyor korkuttun gözünü belki de jfjdm
Ben bile Bi ürkmüştüm hortumdan ama Çok akla yatkın geldi birden fndn
Demek benim içimde de @HolySpectre ye hortumla dalma dürtüleri vardı uyandı bir anda nfjdnBir dahaki sefere ayrıntılı yazacağım yazacaklarımı. Kaza kurşuna gitmeyin diye🤭
Şeyyyy olduuu iyi günlerrrr😂Demek benim içimde de @HolySpectre ye hortumla dalma dürtüleri vardı uyandı bir anda nfjdn
Üstelik @CaT ı çağirsak yardım ederdi
Nereye böyle azmettirici konumundasın şu an amaaaaŞeyyyy olduuu iyi günlerrrr😂
Ya olmaz şimdi biz @HolySpectre hortumla girersek oda @Xasthur u alır yanına. Ondan tırsıyorum ben😂🤭 değişik değişik hikayeleri var. Böcekler falan fırlatır o.Nereye böyle azmettirici konumundasın şu an amaaaa
Yav he he@Myblood un da hoyrat görüntüsü altinda pamuk gibi bir şey yatıyor korkuttun gözünü belki de jfjdm
Ben bile Bi ürkmüştüm hortumdan ama Çok akla yatkın geldi birden fndn
Kadınlarin aklı her zaman farklı calisan mekanizmalar çokta saapmamak lazım
Haklısın, sende çok dikkatli ol kadınlara karşı:)Kadınlarin aklı her zaman farklı calisan mekanizmalar çokta saapmamak lazım
Çok umursamiyorum amann ((:Haklısın, sende çok dikkatli ol kadınlara karşı:)
Çok fena bir şey. Geçmiş olsun.Sabaha karşı sağ ayağıma bir kramp girdi. 20-30 saniye sürdü. Şimdi topallıyorum resmen.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.