velevki

🎈
Altın Üye
Teşekkür ederim. Bayramda şehir dışına çıktım akabinde döndüğümde iş yoğunluğu ve akşamları da artık yürüyüşe çıkınca ; bir türlü dinlenme fırsatı bulamadım. Haliyle vücut da böyle dışa vurdu.
Etkisi büyük. Magnezyum eksikliğide olabilir.

Nobody

Teknik Admin
@HolySpectre , bu başlıkta şiddet planları var. Ben bile ürktüm.))
Okudum da ben o kadar ürkemedim. Ellerinden geleni ardına koymasınlarrrr

kermit GIF

velevki

🎈
Altın Üye
Olabilir .Magnezyumun çok çeşidi vardı sanırım. Her eksikliği başka bir magnezyum alıyorsun.
Evet evet, bi tahlil yaptırın derim.
Hem geçen gün çok halsiz ve uykulu olduğunuzdan bahsettiğiniz bir postunuzu okudum,diğer değerlerinize de baktirmis olursunuz.

veronikaolmekistiyor

Uzaklaştırıldı
Evet evet, bi tahlil yaptırın derim.
Hem geçen gün çok halsiz ve uykulu olduğunuzdan bahsettiğiniz bir postunuzu okudum,diğer değerlerinize de baktirmis olursunuz.
Psikolojik bir etki mi yoksa fizyolojik mi kestiremiyorum. Ama kan tahlillerimden az buçuk anlaşılır mevcut halim.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
anlamamakta ısrar ediyorsunuz
ben demeterin fake olduğunu zaten başından beri biliyorum. anlamadığınız nokta birini sevmeyebilirsinz ama düşündüğü ve savunduğu şeylere saygı duymak zorundasınız.
ben oyuna falan gelmedim @HolySpectre , tamamen kendi basiretsizliğin ve yöneticilikten acziyetin.
gelmiş banımı kaldırmış bir de hgdgfh
istedi yazmış bi de hfhfkl beni niye ayırdınız dedim banla mı dedim beynine vurduğum nhnsgmdhfjk
bu hikayede yanan çetin oldu......... ama olsun üzülmeyelim
gidin iq 1.02 seviyesi konularda istediğinizi yazın şimdi, tadınız da kaçmaz :misshonk:

Xasthur

Yönetici
ben demeterin fake olduğunu zaten başından beri biliyorum. anlamadığınız nokta birini sevmeyebilirsinz ama düşündüğü ve savunduğu şeylere saygı duymak zorundasınız.
ben oyuna falan gelmedim @HolySpectre , tamamen kendi basiretsizliğin ve yöneticilikten acziyetin.
istedi yazmış bi de hfhfkl beni niye ayırdınız dedim banla mı dedim beynine vurduğum nhnsgmdhfjk
gidin iq 1.02 seviyesi konularda istediğinizi yazın şimdi, tadınız da kaçmaz :misshonk:
Napion kız gülazer

pumpkin🌸

Elmas Üye
Napion kız gülazer
naapam yaa iş güç koşturmaca aşktan aşka zıplamaca falan :misshonk:
doktora gittim bana serotonin verdi, aptal aptal sırıtıp kendi kendime ortalıkta dolanıyorum ghfsghf
sen nördün gadasını aldığımmm

Xasthur

Yönetici
naapam yaa iş güç koşturmaca aşktan aşka zıplamaca falan :misshonk:
doktora gittim bana serotonin verdi, aptal aptal sırıtıp kendi kendime ortalıkta dolanıyorum ghfsghf
sen nördün gadasını aldığımmm
Iyidir, rahşan affındamı yararlandin sen. D

pumpkin🌸

Elmas Üye
Iyidir, rahşan affındamı yararlandin sen. D
valla bilmiyorum
bu kadar saçma bi ban yakışmazdı deyip hak ettiğimi almaya geldim.
şimdi onlar düşünsün.
ama bakıyorum da hodri meydan diyebileceğim bir güven özveri ve tecrübe göremiyorum karşımda.

Xasthur

Yönetici
valla bilmiyorum
bu kadar saçma bi ban yakışmazdı deyip hak ettiğimi almaya geldim.
şimdi onlar düşünsün.
ama bakıyorum da hodri meydan diyebileceğim bir güven özveri ve tecrübe göremiyorum karşımda.
Bazı uyeler bazı uyeleri manüpile eder. Ve o bazı uyeler de o uyeleri gercek zanneder. Sonra o bazı uyeler yaptiklarinda hakli olduklarina karar kilarlar. Ama ne yazik ki bu 4 duvar arasında senin tanrının degil, yoneticinin kurallari gecerlidir. Simdi kimse kimsenin fikrine saygi duymak zorunda degildir oncelikle onu soyliyim. Adam tarikatciysa fikrine saygi duymam ya da solperen ise saygi duymak zorunda degilimdir yani kendi adima soyluyorum. Hani olaya vakıf degilim tam mevzu yasanırkende orada yoktum. Ama izole bir forum hayati surdugun icin ak g*t kara g*t uyeyi tahmin edememen normal bir durum.

Demeterin kim oldugunu biliyorum baska bir forumdan o cepte. Diger adaminda kim oldugunu biliyorum oda cepte.
Fakat kajsnsndjjdh
Fakat sen onların cidden bir durusu bir gorusu bir argumani savundugunu dusunmussun ki onlarin baska baska forumlarda durumun vehametine binayen arguman degistirdikleri ya da taraf degistirdikleri, yahut idoloji degistirdikleride ne yazik ki bilinmekte. Velhasil kelam olay senin yorungende cerayen etmediyse ve adamlarida tanimiyorsan tam anlamiyla kendini yakmaya degmez. D

Simdi o banlanicak gelicek posta koyucak bu gelicek banlanicak posta koyucak vs
Holy gibi sabri selamet ve herkesle uyumlu bir admine denk gelmeniz bence hayirli olmus. D
Yani bana denk gelmediginiz icin sevindim.

Ama makara yapmak varken hic bir yere realde bile varilamayan siyasetten oturu, burada faydasi olmuca halde hele..
Tartismak pek tad vermiyor.
Kendinise siyaset zehri enjekte etmeyin.

velevki

🎈
Altın Üye
Oyhhhh kim gelmiş kim kim kim :* :)))

Üst Alt