Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Nobody

Teknik Admin
anlamamakta ısrar ediyorsunuz
ben demeterin fake olduğunu zaten başından beri biliyorum. anlamadığınız nokta birini sevmeyebilirsinz ama düşündüğü ve savunduğu şeylere saygı duymak zorundasınız.
ben oyuna falan gelmedim @HolySpectre , tamamen kendi basiretsizliğin ve yöneticilikten acziyetin.
gelmiş banımı kaldırmış bir de hgdgfh
istedi yazmış bi de hfhfkl beni niye ayırdınız dedim banla mı dedim beynine vurduğum nhnsgmdhfjk
bu hikayede yanan çetin oldu......... ama olsun üzülmeyelim
gidin iq 1.02 seviyesi konularda istediğinizi yazın şimdi, tadınız da kaçmaz :misshonk:
Bence o güne kadar özellikle demeter'e gerektiğinden fazla bile saygı duyuyorduk ki aslında o gün de banlamak gibi bir niyetim yoktu. Tek bir şey istedim bu konuyu uzatmayın dedim ve onlar uzattıkca uzattılar. Sonra beni dikdatör ilan ettiler. Ben açıklamaya çalıştıkça sırf yönetici olduğum için anarşist duyguları kabardı ve daha çok üzerime oynamaya başladılar ki zaten bu tiplerin asıl amacı kaos çıkarmak. Bunun sağlaması için demeter'in bütün postlarına bakman yeterli. Bir tane olumlu mesaj önüme getirebilirmisin hiç sanmıyorum ki bunu kendin de biliyorsun zaten :dd
Sen de kalkmış bana demeter'i cetin'i savunuyorsun :d

Sen kitabın ortasından giriş yaptığın için, konuya hakim olduğunu sanmıyorum.
Ban meselesine gelecek olursak. sen de bir anda onların avukatı kesilip onlara ayak uydurdun. Onlar banlanınca beni gardaşşşlarımdan ayıramazsınızzzz(yoldaş pumpkin :honk: ) diye bagırıp beni de banlayın o zaman deyince. Bende senin bu isteğine karşı gelmek istedim. Zaten onlara laf anlatma çabasına girerek büyük bir hata yaptığımı anladım ama biraz geç olmuştu. Banlamasaydım mevzu daha çok uzayıp gidecekti.

idin iq 1.02 seviyesi konularda istediğinizi yazın şimdi, tadınız da kaçmaz :misshonk:
Sen de git 300 IQ'un ile dünyayı kurtar o zaman sevgili @pumpkin :dd

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Bazı uyeler bazı uyeleri manüpile eder. Ve o bazı uyeler de o uyeleri gercek zanneder. Sonra o bazı uyeler yaptiklarinda hakli olduklarina karar kilarlar. Ama ne yazik ki bu 4 duvar arasında senin tanrının degil, yoneticinin kurallari gecerlidir. Simdi kimse kimsenin fikrine saygi duymak zorunda degildir oncelikle onu soyliyim. Adam tarikatciysa fikrine saygi duymam ya da solperen ise saygi duymak zorunda degilimdir yani kendi adima soyluyorum. Hani olaya vakıf degilim tam mevzu yasanırkende orada yoktum. Ama izole bir forum hayati surdugun icin ak g*t kara g*t uyeyi tahmin edememen normal bir durum.

Demeterin kim oldugunu biliyorum baska bir forumdan o cepte. Diger adaminda kim oldugunu biliyorum oda cepte.
Fakat kajsnsndjjdh
Fakat sen onların cidden bir durusu bir gorusu bir argumani savundugunu dusunmussun ki onlarin baska baska forumlarda durumun vehametine binayen arguman degistirdikleri ya da taraf degistirdikleri, yahut idoloji degistirdikleride ne yazik ki bilinmekte. Velhasil kelam olay senin yorungende cerayen etmediyse ve adamlarida tanimiyorsan tam anlamiyla kendini yakmaya degmez. D

Simdi o banlanicak gelicek posta koyucak bu gelicek banlanicak posta koyucak vs
Holy gibi sabri selamet ve herkesle uyumlu bir admine denk gelmeniz bence hayirli olmus. D
Yani bana denk gelmediginiz icin sevindim.

Ama makara yapmak varken hic bir yere realde bile varilamayan siyasetten oturu, burada faydasi olmuca halde hele..
Tartismak pek tad vermiyor.
Kendinise siyaset zehri enjekte etmeyin.

bak işte yaa yine döndük dolaştık aynı yere geldik iyi miii
yahu ben onların savunduğu şeyle ilgilenmiyorum ben has kendi fikrimi savundum, olayları takip etsen acaba sende var mıydı bu basiretsizlerde olmayan o ışık bilemiyorum ama anlatamadım derdimi bir türlü anlatamadım
v for vendetta modu açıldı o gün

bak şöyle diyim sana, hayatım boyunca inandığım şeyleri savundum. en kıyamadıklarımı karşıma almak zorunda kalsam bile.. yani demem o ki bunlar vız gelir tırıs gider.. ben o gün her ne dedimse yazdımsa diğerlerinden bağımsız noktası virgülüne arkasındayım....

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Bence o güne kadar özellikle demeter'e gerektiğinden fazla bile saygı duyuyorduk ki aslında o gün de banlamak gibi bir niyetim yoktu. Tek bir şey istedim bu konuyu uzatmayın dedim ve onlar uzattıkca uzattılar. Sonra beni dikdatör ilan ettiler. Ben açıklamaya çalıştıkça sırf yönetici olduğum için anarşist duyguları kabardı ve daha çok üzerime oynamaya başladılar ki zaten bu tiplerin asıl amacı kaos çıkarmak. Bunun sağlaması için demeter'in bütün postlarına bakman yeterli. Bir tane olumlu mesaj önüme getirebilirmisin hiç sanmıyorum ki bunu kendin de biliyorsun zaten :dd
Sen de kalkmış bana demeter'i cetin'i savunuyorsun :d

Sen kitabın ortasından giriş yaptığın için, konuya hakim olduğunu sanmıyorum.
Ban meselesine gelecek olursak. sen de bir anda onların avukatı kesilip onlara ayak uydurdun. Onlar banlanınca beni gardaşşşlarımdan ayıramazsınızzzz(yoldaş pumpkin :honk: ) diye bagırıp beni de banlayın o zaman deyince. Bende senin bu isteğine karşı gelmek istedim. Zaten onlara laf anlatma çabasına girerek büyük bir hata yaptığımı anladım ama biraz geç olmuştu. Banlamasaydım mevzu daha çok uzayıp gidecekti.

Sen de git 300 IQ'un ile dünyayı kurtar o zaman sevgili @pumpkin :dd
işte bebeğim senin basiretsizliğinin çıkış noktası bu
kilitleseydin o medeni cesareti gösterip istemiyorumm yazmayın diyene kadar, olaylar harlanmazdı.
emre olmak da kolay değilmiş holi
kitabın ortasından girip bu kadar hakim olabildim konuya, senin gibi kukumav kuşu misali konuya tüneyip hiçbir ot anlamayıp yapmayabilirdim de.....
benim iq max 3 basıyo, her türlü tur bindiriyo :misshonk:

Üst Alt