Nobody

Teknik Admin
işte bebeğim senin basiretsizliğinin çıkış noktası bu
kilitleseydin o medeni cesareti gösterip istemiyorumm yazmayın diyene kadar, olaylar harlanmazdı.
emre olmak da kolay değilmiş holi
kitabın ortasından girip bu kadar hakim olabildim konuya, senin gibi kukumav kuşu misali konuya tüneyip hiçbir ot anlamayıp yapmayabilirdim de.....
benim iq max 3 basıyo, her türlü tur bindiriyo :misshonk:
Neden ortasından konuştuğunu tam burada kanıtlıyorum zaten.
Zaten konuyu kilitlemiştim." İçinden geçeni söyle" konusunda konuyu kapattım diye bana saldırmaya başladılar.
Diğerleri nasil dikdatör ilan ettiyse, sen de o gün Emre ilan ettin ki tanımam etmem kendisini şahsen :d ama görüşüne saygı duyuyorum nasil bakarsan öyle görürsünn

seninle iq yarışına girmek ne haddime, töbe haşa en zekisi sensin 🤗

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Neden ortasından konuştuğunu tam burada kanıtlıyorum zaten.
Zaten konuyu kilitlemiştim." İçinden geçeni söyle" konuyu kapattım diye bana saldırmaya başladılar.
Diğerleri nasil dikdatör ilan ettiyse, sen de o gün Emre ilan ettin ki tanımam etmem kendisini şahsen :d ama görüşüne saygı duyuyorum nasil bakarsan öyle görürsünn

seninle iq yarışına girmek ne haddime, töbe haşa en zekisi sensin 🤗
ulan beynine vurduğum sabahtan kilitleseydin diyorum neden anlamıyorsun en az 2 kez harlandı o konu neden izin verdin harlanmasına
elimden gelse ben o an o konuyu kilitlerdim baktım kimse sallamıyo ben de fikrimi yazdım
sonra en can alıcı noktasında koca forumu kapatırsan başka ne bekliyordun kiii
biz boşa yazmadık oraya kabaktan dönenin kaşığı kırılsın diyee :T:

ayrıca neden ben uyarılmadan banlanıyorum mesela
neyinn gövde gösterisi bu

Nobody

Teknik Admin
ulan beynine vurduğum sabahtan kilitleseydin diyorum neden anlamıyorsun en az 2 kez harlandı o konu neden izin verdin harlanmasına
elimden gelse ben o an o konuyu kilitlerdim baktım kimse sallamıyo ben de fikrimi yazdım
sonra en can alıcı noktasında koca forumu kapatırsan başka ne bekliyordun kiii
biz boşa yazmadık oraya kabaktan dönenin kaşığı kırılsın diyee :T:

ayrıca neden ben uyarılmadan banlanıyorum mesela
neyinn gövde gösterisi bu
Acıkladım az önce zaten konuyu kapattım diyorum yahu
Onlar da başka konu da sürekli bana karşı tavır aldılar, ben zaten asıl konu da uyardım uzatmayın dedim kapattım konuyu.

Sen çok kararlıydın ve dedin ki; beni de banlayın o zaman. Ben de senin istediğini yaptım.
Yani bu senin gövde gösterindi, benim değil :D

pumpkin🌸

Elmas Üye
Acıkladım az önce zaten konuyu kapattım diyorum yahu
Onlar da başka konu da sürekli bana karşı tavır aldılar, ben zaten asıl konu da uyardım uzatmayın dedim kapattım konuyu.

Sen çok kararlıydın ve dedin ki; beni de banlayın o zaman. Ben de senin istediğini yaptım.
Yani bu senin gövde gösterindi, benim değil :D
çıkar göster

Xasthur

Yönetici
bak işte yaa yine döndük dolaştık aynı yere geldik iyi miii
yahu ben onların savunduğu şeyle ilgilenmiyorum ben has kendi fikrimi savundum, olayları takip etsen acaba sende var mıydı bu basiretsizlerde olmayan o ışık bilemiyorum ama anlatamadım derdimi bir türlü anlatamadım
v for vendetta modu açıldı o gün

bak şöyle diyim sana, hayatım boyunca inandığım şeyleri savundum. en kıyamadıklarımı karşıma almak zorunda kalsam bile.. yani demem o ki bunlar vız gelir tırıs gider.. ben o gün her ne dedimse yazdımsa diğerlerinden bağımsız noktası virgülüne arkasındayım....
Nesin sen adaletin yakin gozlugumu? Madur organizatorlerin basin sözcüsümü?

Izleyerek v for vandetta olunmuyor ama ne hikmetse herkes izleyip "V" Oluyor, anafikri anlayan yok, bu yuzden "arabesk rapci" ler de ozgurluk savascisi oldugunu sanip maske takiyor. D

Kimse basiretsiz degil, bende ki isiklada cenneti bile aydinlatirsin ondan da suphen olmasin tabi.
He ters yapicaksan hala ben de ona gore konusurum. Ama ben sana bundan bir onceki yaziyi dosthane bir minvalde yazdim cok uzun zamandir tanidigim icin.

Hem sen boyle degildin ne demeye boyle agresif oldun? Burada gayet de herkesle iyi anlasiyordun. Her dediginde de yardimci olan insanlar V ideolojine gore sana kanalize olmadimi basiretsizmi oluyor. D ayip ediyorsun, hadi beni sttr et de basiretsiz dedigin kisilerin hepsi ile gayet iyi anlasiyordun.

Tekrar ediyorum, diyorsanki ben artik form degistirdim daha hardcore bir ruh halindeyim biz de ona gore sinirlerimizi saglamlastiririz.
Ayrica sakin benimle oyle ust perdeden konusma gafletinde bulunma. Bu cocuklar kadar her zaman tevazu gosteremeyebilirim.d

O yüzden öbdüm :*

pumpkin🌸

Elmas Üye
Nesin sen adaletin yakin gozlugumu? Madur organizatorlerin basin sözcüsümü?

Izleyerek v for vandetta olunmuyor ama ne hikmetse herkes izleyip "V" Oluyor, anafikri anlayan yok, bu yuzden "arabesk rapci" ler de ozgurluk savascisi oldugunu sanip maske takiyor. D

Kimse basiretsiz degil, bende ki isiklada cenneti bile aydinlatirsin ondan da suphen olmasin tabi.
He ters yapicaksan hala ben de ona gore konusurum. Ama ben sana bundan bir onceki yaziyi dosthane bir minvalde yazdim cok uzun zamandir tanidigim icin.

Hem sen boyle degildin ne demeye boyle agresif oldun? Burada gayet de herkesle iyi anlasiyordun. Her dediginde de yardimci olan insanlar V ideolojine gore sana kanalize olmadimi basiretsizmi oluyor. D ayip ediyorsun, hadi beni sttr et de basiretsiz dedigin kisilerin hepsi ile gayet iyi anlasiyordun.

Tekrar ediyorum, diyorsanki ben artik form degistirdim daha hardcore bir ruh halindeyim biz de ona gore sinirlerimizi saglamlastiririz.
Ayrica sakin benimle oyle ust perdeden konusma gafletinde bulunma. Bu cocuklar kadar her zaman tevazu gosteremeyebilirim.d

O yüzden öbdüm :*
aslına bakarsan tüm bu süreçte benim içerleyişimin tek nedeni kendimi ifade edememek. şimdi şöyle bakınca fark ediyorum ki yeminle boşa nefes harcamışım zaten.
ölene kadar herkesle iyi anlaşmak zorunda değiliz, bazen bazı çizgiler o ayrımı yapmaya yardımcı olur zaten.
konunun özüne dönersek binlerce konunun olduğu bir forumda bir kişi çıkıp bir konuya yazılmasını istemiyorum diyebilir ve eğer admin de aynı fikirdeyse konu hatta forum kapatılabilir, diğerleri kimin umrunda... ama başka herhangi bir üyenin istemediği konu admin için sorun değilse o istemeyen üyeler o konuyu görmek zorundadır. bu normal ve olağan bir şey. sonuçta onların çöplüğü ve her horoz kendi çöplüğünde öter. bunun aksini iddia eden de hayatına devam eder. topluma giriş 101. ok. tamam ben ikna oldum şu an şahsen.

neyse ne, tehditlerini koy münasip bi yere, bize müsaade.

Xasthur

Yönetici
aslına bakarsan tüm bu süreçte benim içerleyişimin tek nedeni kendimi ifade edememek. şimdi şöyle bakınca fark ediyorum ki yeminle boşa nefes harcamışım zaten.
ölene kadar herkesle iyi anlaşmak zorunda değiliz, bazen bazı çizgiler o ayrımı yapmaya yardımcı olur zaten.
konunun özüne dönersek binlerce konunun olduğu bir forumda bir kişi çıkıp bir konuya yazılmasını istemiyorum diyebilir ve eğer admin de aynı fikirdeyse konu hatta forum kapatılabilir, diğerleri kimin umrunda... ama başka herhangi bir üyenin istemediği konu admin için sorun değilse o istemeyen üyeler o konuyu görmek zorundadır. bu normal ve olağan bir şey. sonuçta onların çöplüğü ve her horoz kendi çöplüğünde öter. bunun aksini iddia eden de hayatına devam eder. topluma giriş 101. ok. tamam ben ikna oldum şu an şahsen.

neyse ne, tehditlerini koy münasip bi yere, bize müsaade.
Kattiyen tehtid etmiyorum. D
Sen tutup da insanlara "basiretsiz" vb ust bir konumdan konusursan ayip etmis olursun dedim hepsi bu. Tabi neyi nereye koyucan kime nasil davranacagin senin bilecegin iş güzelim. Ben tamamen sana milkshake tadinda duygularimlan geldim.

pumpkin🌸

Elmas Üye
Kattiyen tehtid etmiyorum. D
Sen tutup da insanlara "basiretsiz" vb ust bir konumdan konusursan ayip etmis olursun dedim hepsi bu. Tabi neyi nereye koyucan kime nasil davranacagin senin bilecegin iş güzelim. Ben tamamen sana milkshake tadinda duygularimlan geldim.

ee basiretsizzz :misshonk:
yalan mı söleyelim allahın bildiğini kuldan mı saklayalım :misshonk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Üst Alt