Zeze

Gümüş Üye

Serçe

Uzaklaştırıldı
hımm güzel soru. Sevdiğim konularda başarı olmak için severek mücadale ederim :)) o zamana Erkin Koray'dan Sevince sana gelsin serçe . şuraya da bir link bırakayım yorulma sen .
View: https://youtu.be/PPsry4a2TrY

Sabah hediyemi aldığıma göre şu soruyu sorayım o halde. Sevmek sessiz bir fiil midir yoksa bağıra çağıra mı sevmeli insan ?

Biggie

Özel Üye
nabuyosunuz ulen kaynatasızlar

Zeze

Gümüş Üye
Sabah hediyemi aldığıma göre şu soruyu sorayım o halde. Sevmek sessiz bir fiil midir yoksa bağıra çağıra mı sevmeli insan ?
sevmenin, sessiz veya bağıra çağıra olması sevilen için önemli bence . Sevilen biliyorsa sevildiğini çığlık çığlığa sevilmiş sus pus olmuş sevilmiş ne önemi var el alem duysa ne duymasa ne yada kimene

Serçe

Uzaklaştırıldı
sevmenin, sessiz veya bağıra çağıra olması sevilen için önemli bence . Sevilen biliyorsa sevildiğini çığlık çığlığa sevilmiş sus pus olmuş sevilmiş ne önemi var el alem duysa ne duymasa ne yada kimene
El alemi mi baz aldık yani. Sevipte susan kalplerin sesiyim ben aşk ve gurur loading.. Ssjsjsj

Serçe

Uzaklaştırıldı
yaparsan içeriz iftar sonrası hiç yok demem . belkide yürürüz sora sora bağdata doğru evet iyi olur bence
Şöyle yapalım kahve fincan ve su alalım yanımıza deniz kenarında kayalıklarda minik bir ateş yakıp kahveyi közde yapalım ateşi yakacak becerin var diye düşünüyorum ? Sonra kahve içerken deniz neden mavi yosun neden yeşil onu konuşuruz ne dersin ?

Zeze

Gümüş Üye
Şöyle yapalım kahve fincan ve su alalım yanımıza deniz kenarında kayalıklarda minik bir ateş yakıp kahveyi közde yapalım ateşi yakacak becerin var diye düşünüyorum ? Sonra kahve içerken deniz neden mavi yosun neden yeşil onu konuşuruz ne dersin ?
tabi ki memnuniyetle .sohbet konusu için ayrıca sabırsızlandım

Üst Alt