53 olmuş bununla 54 oldu 196 mesaj yazar ben susar250 mesajı geçmemen gerekiyor mesela 😁
53 olmuş bununla 54 oldu 196 mesaj yazar ben susar250 mesajı geçmemen gerekiyor mesela 😁
Bi ara yeni bir düzenleme yapacağım. O zaman karar veririz.Siyahı ben de seviyorum. Siyahta sabit kalabilsek güzel olur.
Sen benden büyük değil misin ya? DbdnjdjdHarclik vereceksen geleyimmm
O zaman senin bana gelmen lazımSen benden büyük değil misin ya? Dbdnjdjd
Al işte, yine bayram temizliği ve misafirden kurtuldum djjdjddO zaman senin bana gelmen lazım
Çünkü öteki türlü sana gelip el öptürmem saçma olur şlaskdş
Eee Napıyoruz şimdi. Sen mi geliyorsun ben mi gidiyorum jhskdaAl işte, yine bayram temizliği ve misafirden kurtuldum djjdjdd
Hep ben gidiyorum. .ddd
Gitarı da getir dhdjdjdjEee Napıyoruz şimdi. Sen mi geliyorsun ben mi gidiyorum jhskda
Sen bize gel ben sana gideyim jşkladf
evde 3 tane bitanesini getireyim kalan 2 siyle sende bizim evde tıngırdarsın artık bişeylerr 😁Gitarı da getir dhdjdjdj
Gerçi bende gitar var, boşuna taşıma.evde 3 tane bitanesini getireyim kalan 2 siyle sende bizim evde tıngırdarsın artık bişeylerr 😁
Hala duruyor mu o yaGerçi bende gitar var, boşuna taşıma.
Az çalmadın sonuçta, biliyorsun fjdjd
Senden sonra kimseye dokundurtmadim, gizledim. .dHala duruyor mu o ya
Tamam anlaştık o zaman 🤗
Yap şu kral hareketiAlıcı kısmına Barbara mı yazıyoruz? Manken olan.
Altıncıya para göndermekte nereden baksan.. 🙂
3 yıl oldu sanırım.
keşke bende olmasaydım. bi kere yedim daha da yemem onuyhaaa üc yil önce ben soguk baklavanin varligindan bile haberdar degildim :/
Merhaba hoş buldum teşekkür ederim:)@Secretariat merhaba aramıza hoş geldin keyifli Forumlar dilerim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.