Sen hala uyumadin mı?Ne çabuk uyandın @alcatraz
Sen hala uyumadin mı?Ne çabuk uyandın @alcatraz
Gece uyandım ve sonra uyumak için yeterli motivasyonu bulamadım 🚬Sen hala uyumadin mı?
Iyi bi nebze uyumussun yine. D ben uyumak icin eve gidiyorum henuz.Gece uyandım ve sonra uyumak için yeterli motivasyonu bulamadım 🚬
Senin bu gece çalişmaların bize yarıyor yalnız kalmıyoruz 🤗Iyi bi nebze uyumussun yine. D ben uyumak icin eve gidiyorum henuz.
5 saat uyku bana yetiyor yaNe çabuk uyandın @alcatraz
Ne zaman 5 saat uyudun ya gece burada değil miydin5 saat uyku bana yetiyor ya
günaydın
yoo. 2'yi geçiyordu yattım 7:24'te uyandım. 1 saat daha uyuyabilirdim ama dalamadım uykuyaNe zaman 5 saat uyudun ya gece burada değil miydin
Parçalara mi böldün uykunu
Günün yarısında azcık şekerleme yapsan toplarsınyoo. 2'yi geçiyordu yattım 7:24'te uyandım. 1 saat daha uyuyabilirdim ama dalamadım uykuya![]()
akşama kadar iş. akşam eve gidince de uyursam gece uyuyamam. 5-6 saat zaten ortalamam. iyiyim ki benGünün yarısında azcık şekerleme yapsan toplarsın
teşekkürler Serçe ,dün nasıl bittiyse bayramlar da biter çok takılma bence tatilmiş gibi düşünGünaydın, bayramları hiç sevmiyorum. Geçse bir an önce
@Zeze hoş geldiniz
Hiç yaşamamış yada yaşamayacak olmayı dilerdim. Neyse nasılsın zeze?teşekkürler Serçe ,dün nasıl bittiyse bayramlar da biter çok takılma bence tatilmiş gibi düşün
merak ettim neden diye ! Aslına bakarsak bende pek sevmem bayramları, eskiye dair bayram sabahı giyeceğim bayramlıkların heyacanından dolayı uykusuz kalmalarım var hep hatırım da .ben uykusuz iken hiç çekilmem :) . ama şimdi çok iyiym serçe sen nasılsınHiç yaşamamış yada yaşamayacak olmayı dilerdim. Neyse nasılsın zeze?
Klişe ve klasik prosedürleri sevmiyorum. Hiç sevmediğin insanlar ile bayram vesilesi ile merhabalaşmak vs vs darlıyor beni. Ziyaretler ve daha fazlası benlik değil. Evet çocukken güzeldi. Kırmızı pabuç aldım ben biliyor musun küçükken. Çok yakışırdı.merak ettim neden diye ! Aslına bakarsak bende pek sevmem bayramları, eskiye dair bayram sabahı giyeceğim bayramlıkların heyacanından dolayı uykusuz kalmalarım var hep hatırım da .ben uykusuz iken hiç çekilmem :) . ama şimdi çok iyiym serçe sen nasılsın
hasta olmuşun soğuk algınlığı veya grip ooo çok ağrın var odandan çıkma bence bilmem başka çözüm gelmedi aklımaKlişe ve klasik prosedürleri sevmiyorum. Hiç sevmediğin insanlar ile bayram vesilesi ile merhabalaşmak vs vs darlıyor beni. Ziyaretler ve daha fazlası benlik değil. Evet çocukken güzeldi. Kırmızı pabuç aldım ben biliyor musun küçükken. Çok yakışırdı.
Uykusuz iken çekilmez isen bizde kavga ederiz uykun açılır.
-nasılım ? İyiyim buluyorum iyi olacak bişeyler Sjsjssj
Hiç bişeyim yok oysaki öngörü yeteneğin sıfır. Uyu hadihasta olmuşun soğuk algınlığı veya grip ooo çok ağrın var odandan çıkma bence bilmem başka çözüm gelmedi aklıma
ön görü değildi o senin için sevmediğin ortamlarda olma diye izole bahaneler diyebiliriz ah serçe ahHiç bişeyim yok oysaki öngörü yeteneğin sıfır. Uyu hadi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.