Serçe

Uzaklaştırıldı
Günaydın, bayramları hiç sevmiyorum. Geçse bir an önce
@Zeze hoş geldiniz

Zeze

Gümüş Üye
Hiç yaşamamış yada yaşamayacak olmayı dilerdim. Neyse nasılsın zeze?
merak ettim neden diye ! Aslına bakarsak bende pek sevmem bayramları, eskiye dair bayram sabahı giyeceğim bayramlıkların heyacanından dolayı uykusuz kalmalarım var hep hatırım da .ben uykusuz iken hiç çekilmem :) . ama şimdi çok iyiym serçe sen nasılsın

Serçe

Uzaklaştırıldı
merak ettim neden diye ! Aslına bakarsak bende pek sevmem bayramları, eskiye dair bayram sabahı giyeceğim bayramlıkların heyacanından dolayı uykusuz kalmalarım var hep hatırım da .ben uykusuz iken hiç çekilmem :) . ama şimdi çok iyiym serçe sen nasılsın
Klişe ve klasik prosedürleri sevmiyorum. Hiç sevmediğin insanlar ile bayram vesilesi ile merhabalaşmak vs vs darlıyor beni. Ziyaretler ve daha fazlası benlik değil. Evet çocukken güzeldi. Kırmızı pabuç aldım ben biliyor musun küçükken. Çok yakışırdı.
Uykusuz iken çekilmez isen bizde kavga ederiz uykun açılır.
-nasılım ? İyiyim buluyorum iyi olacak bişeyler Sjsjssj

Zeze

Gümüş Üye
Klişe ve klasik prosedürleri sevmiyorum. Hiç sevmediğin insanlar ile bayram vesilesi ile merhabalaşmak vs vs darlıyor beni. Ziyaretler ve daha fazlası benlik değil. Evet çocukken güzeldi. Kırmızı pabuç aldım ben biliyor musun küçükken. Çok yakışırdı.
Uykusuz iken çekilmez isen bizde kavga ederiz uykun açılır.
-nasılım ? İyiyim buluyorum iyi olacak bişeyler Sjsjssj
hasta olmuşun soğuk algınlığı veya grip ooo çok ağrın var odandan çıkma bence bilmem başka çözüm gelmedi aklıma

Üst Alt