Serçe

Uzaklaştırıldı
hayır ne bostan var ne korkuluk. O olsun şu olsun değil herşey kararınca olsun fikrini benimsemek daha iyi değil mi? o yüzden şekerlide olsun şekersiz de.
Şekerli olmasın efendim neden şekerli ihtimalini aktif ediyorsunuz ? ama bostan ve korkuluk olmasın Peki manavdan alırız domates falan. İftarı deniz kenarında açsak fantastik olur diye düşünüyorum. Balıkların bizi izlemesi eşliğinde.

Zeze

Gümüş Üye
Şekerli olmasın efendim neden şekerli ihtimalini aktif ediyorsunuz ? ama bostan ve korkuluk olmasın Peki manavdan alırız domates falan. İftarı deniz kenarında açsak fantastik olur diye düşünüyorum. Balıkların bizi izlemesi eşliğinde.
ilk fırsatta değerlendirelim bu konuyu. Belki iftar için geç kalırız ama yemek ve kahve piknik misali iyi olur . ben iznini istiyorum umarımdaha sonra yine görüşürüz

Serçe

Uzaklaştırıldı
ilk fırsatta değerlendirelim bu konuyu. Belki iftar için geç kalırız ama yemek ve kahve piknik misali iyi olur . ben iznini istiyorum umarımdaha sonra yine görüşürüz
Hoşçakal iyi bak kendine

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@Chen yeter bukadar temizlik yarin her yer yine batacak, gel sana kahve ismarlayayim

@Küboo afiyet olsun çiçeğim biraz dolap içlerine girdim ıvır zıvır meseleler yani :d

Bayram için değil kendim için yaptim daha çok fjxjxn bana bazen geliyorlar evi komple atıyorum

• Saril
Tepkiler: CaT
Üst Alt