@ivan divandelen istek şarkı yapabiliyor muyuz?
koynuna girecek hatun yok o yüzden oyuna gircem söyle bakem ne istiyon canım
@ivan divandelen istek şarkı yapabiliyor muyuz?
chen selam ozlemişim sizi. bayramınızı kutlamayacak kadar çok sevmediğimi duşunmiyeyim ve dusunmeyın dıye bayramınızı kutlamaya geldim kı sizi ne kadar sevdiğimi hep baraber oturup dusunelim diye. nıca bayramlara bayramınız kutlu mutlu olsun.Bayramlaşmaya mi geldin @simbat
Ocaktan beri olmayışını neye bağlayalım sevgine mi hikayelerini de özledik 💕chen selam ozlemişim sizi. bayramınızı kutlamayacak kadar çok sevmediğimi duşunmiyeyim ve dusunmeyın dıye bayramınızı kutlamaya geldim kı sizi ne kadar sevdiğimi hep baraber oturup dusunelim diye. nıca bayramlara bayramınız kutlu mutlu olsun.
@ivan divandelen Mustafa Keser gibi pullu mendille hayal ettim seni
Yan klavyedeki kübra çok iyi ya. 🤣🤣🤣🤣
İyi bayramlar.chen selam ozlemişim sizi. bayramınızı kutlamayacak kadar çok sevmediğimi duşunmiyeyim ve dusunmeyın dıye bayramınızı kutlamaya geldim kı sizi ne kadar sevdiğimi hep baraber oturup dusunelim diye. nıca bayramlara bayramınız kutlu mutlu olsun.
Doğa görünce herşeyi unutmamız 🤣Ben manzarayı alsam 💕eline sağlık
Demek bu açi bu kadar büyük gösterebiliyor 🤔@Chen açıdan öyle gözükmüş yoksa 3 cm 😜
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.