Geçmiş olsun Firenkk ortalık hastalık kaynıyor dikkat et dicem zaten olan olmuş ölmemeye gayret et o zaman şu kadar kızın sevgiyle boğukduktan sonra ölüme kafa atmalısınteşekkürler dosrum şimdilik o benim içimdengeçiyor ama benimde sıram gelecek![]()
Yaaa benim tatlı balkabağım hasta mı olmuş? Geçmiş olsun gıdısını kızlar yesinteşekkürler dosrum şimdilik o benim içimdengeçiyor ama benimde sıram gelecek![]()
bu kadar Sevgiyle balyoz atarım BALYOOOZ kafama yazıkGeçmiş olsun Firenkk ortalık hastalık kaynıyor dikkat et dicem zaten olan olmuş ölmemeye gayret et o zaman şu kadar kızın sevgiyle boğukduktan sonra ölüme kafa atmalısın
Teşekkür ederim Pıçaklı güzellik ( allam nasıl korkuyorsam sevgimi dile getiremiyorum)Yaaa benim tatlı balkabağım hasta mı olmuş? Geçmiş olsun gıdısını kızlar yesin
Ben çok yoğunum bu sıra bebeimmm
Ôğrettim ben @CaT e ;dEklen Eklen Eklen diyoruz ekleniyor
ben araştırdım bir ara da çok karışıkmış Siyah biliyorsa bize de öğretsin inşallah
definitely hayırAre you the Çapkın?
Teşekkür ederim seni görmekte güzel, çok karşılaşıcaz inşallah daha :)@Frenk seni görmek güzel hocam hoş geldin esenlikler dilerim
Absolutely evet..definitely hayırare u ciddi ?
Bebeğğğiimmm mis gibi taze gusül kokuyorsunduş sonrası ulviliğim ile hebinizi selamlıyorum
teşekkür ederim, yabtık bişiler ake 🤓Bebeğğğiimmm mis gibi taze gusül kokuyorsun
GSM şirketleri yerine bı çekiyoruzNe çektin be @niyazlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.