Sabah namazını kılıyorum erken oluyor 😇@_bigguy_ sizin orda sabah erken mı oluyor
Sabah namazını kılıyorum erken oluyor 😇@_bigguy_ sizin orda sabah erken mı oluyor
Ne çekiyorsunGSM şirketleri yerine bı çekiyoruz
Ooo beybii Allah kabul etsin yarınki sabah namazı dualarında kontenjan var mı 1 kişilik (kendim için)Sabah namazını kılıyorum erken oluyor 😇
günaydın hocam ve tatlı rüyalar iş yoksa hiç zaman kaybetme hele hava orada da kapalıysa kapat kapat gözleriniLafla peynir gemisi yürümez
çalışmak lazım da işte... ben uyuysam mı az daha
iş çok hemde ne çok ama çalışamam bu gün de yarın belki...günaydın hocam ve tatlı rüyalar iş yoksa hiç zaman kaybetme hele hava orada da kapalıysa kapat kapat gözlerini
Dövme beni ama@Neşe Palamudu korkularını yenmene yardımcı olayım mı? müsait bir zaman tanışalım![]()
Ne yesek akşama diye düşünüyorum sen ne yapıyorsun Biggieaşklarım nabuyosunuz
ben bir şeyler yedim, üstüne de güzel bir sigara içtim takılıyom şimdi boş boşNe yesek akşama diye düşünüyorum sen ne yapıyorsun Biggie
Ne yedin bne ne yiyeceğimi bulamadımben bir şeyler yedim, üstüne de güzel bir sigara içtim takılıyom şimdi boş boş
ayıptır söylemesi mantı ve içli köfte yedimNe yedin bne ne yiyeceğimi bulamadım
Nasıl çalışıyorsun Niyazlar ne gibi şeyler yapıyorsun yaşamak içinYaşamaya çalışıyorum
Sen nasılsın
Baya ayıp oldu kardeşim :'(ayıptır söylemesi mantı ve içli köfte yedim
:////Baya ayıp oldu kardeşim :'(
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.