benim enerjim tükeniyor yalnız
karabiberli çayımıda kendim yaptım iyice halsiz kaldım
neyse ben isimi gücüme bakayim : ) @Frenk dagitsin buralari bakalim
Neyse bende okumayım o zaman :)bu aralar okuyunca moralim bozuluyor : )
Neyse bende okumayım o zaman :)
Vakit geçsin diyezaten salliorlar : ))
Canin sag olsun cicegim..nasip degildir..oldugu kadar, olmadigi kader..zorlamaSana bahsettiğim şu diziyi arıyorum hala @Süreyya ama bir türlü bulamıyorum aklıma gelen tüm anahtar kelimelerle arattım çıkmıyor
![]()
Eklen Eklen Eklen diyoruz ekleniyor@Siyah teams den nasil birini ekliyoruz![]()
Eklen Eklen Eklen diyoruz ekleniyor
ben araştırdım bir ara da çok karışıkmış Siyah biliyorsa bize de öğretsin inşallah
Düzgün e mail adresleri alıcaz yani saçmlamayacağızKomple mail adresi ile eklenilebilyormuus![]()
Ne olduğumu bilsem iyi de bilmiyorum bakteriyel bir durum mu virüssel mi görücez bakalım iyiye gitmem gerek artık@Frenk geçmiş olsun grip misin ?
geçmiş olsun kral. umarım tez zamanda içinden geçersinNe olduğumu bilsem iyi de bilmiyorum bakteriyel bir durum mu virüssel mi görücez bakalım iyiye gitmem gerek artık
teşekkürler dosrum şimdilik o benim içimdengeçiyor ama benimde sıram gelecekgeçmiş olsun kral. umarım tez zamanda içinden geçersin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.