askldjsadkass18 yaş üstü ayıplı şeyler mi atıyorsun sen bize? Biz öyle insanlar mıyız? Yakıştıramadım...
Link ne
ya yok +18 değildi. makara bişiydi. bulursam atayım bakim
askldjsadkass18 yaş üstü ayıplı şeyler mi atıyorsun sen bize? Biz öyle insanlar mıyız? Yakıştıramadım...
Link ne
Ehuhee at at izlerim ben bazen yazmasam da izliyorum sonra yazmayı unutuyorum. Kafa 3 milyon dağınıkaskldjsadkass
ya yok +18 değildi. makara bişiydi. bulursam atayım bakim
Yapamadım ya mobil girdim evdeyim kim açacak pcyi şimdi şak diye yapıştırsan linki olmamı@Günışığı com slaş'tan sonra mimarifacia/status/1920782291057471645 yapıştır bunu. takip ediyorsan...
çalişmüüüyüürr. deneyelimYapamadım ya mobil girdim evdeyim kim açacak pcyi şimdi şak diye yapıştırsan linki olmamı
hayır, twit hesabı kitli@Nobody bişiler oluyoryapamıyoruz
Afiyet olsun,shine bright like a diamond, günisigi hanimcigim.Makarna yaptım ben :) üff düşünüp durunca yine bulamıyorum zaten
@Nobody nin gücünü hafife alıyorsun demek tez kellesi vurulahayır, twit hesabı kitlio bişi yapamaz
gündüz de başkası yaptı bak. lafları çarpıtıyorsunuz@Nobody nin gücünü hafife alıyorsun demek tez kellesi vurula
Seni seviyoruz diye sohbeti uzatmak için.... Bunu anlıyorsun bence yoksa slm nbr byby der bitiririz üzülürsen, üzülürümgündüz de başkası yaptı bak. lafları çarpıtıyorsunuzyapmayın
![]()
siz de seviliyorsunuz. mahallemde bir kaç moruktan daha fazla samimi ve sıcaksınız. onları boğasım geliyor mesela...Seni seviyoruz diye sohbeti uzatmak için.... Bunu anlıyorsun bence yoksa slm nbr byby der bitiririz üzülürsen, üzülürüm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.