Afiyet olsun yarasın 😘 güç kuvvet versin
Afiyet olsun yarasın 😘 güç kuvvet versin
teşekkür ederiiiim. sen de bir an önce karar verebilirsin umarım :*Afiyet olsun yarasın 😘 güç kuvvet versin
Hergün bişiler yemekten ne yiyeceğimi bilmiyorumteşekkür ederiiiim. sen de bir an önce karar verebilirsin umarım :*
şimdiden afiyetler dilerim o zaman :dHergün bişiler yemekten ne yiyeceğimi bilmiyorumonu mu yesem bunu mu derken gidip tereyağlı yumurta yaparım sonunda
![]()
Amin inşeAllah teşekkür ederim, Allah azze ve Celle sana ve ailene dünya ve ahirette afiyetler versin inşeAllah 🤲Ooo beybii Allah kabul etsin yarınki sabah namazı dualarında kontenjan var mı 1 kişilik (kendim için)
Nefes almaya çalışıyorumNasıl çalışıyorsun Niyazlar ne gibi şeyler yapıyorsun yaşamak için
Ben açım
Önemli olan kazanmak değil kazandığını yiyebilmek. Güzel günlerde sevdiklerinle yeNefes almaya çalışıyorum
Maaş için çalıyorum
Felan felan
ben yeni uyandım valla o kadar iyi geldi ki 2 saatlik uyku. tavsiye edilirburaya yazınca görecek kimsem yuk
gerçi görselerde ımrımda diğil uykum var
Bu abi niye ölmüş gibi yav hayattan bıkmış yaşamal olsun diye yaşamış gibiNefes almaya çalışıyorum
Maaş için çalıyorum
Felan felan
TeşekkürlerÖnemli olan kazanmak değil kazandığını yiyebilmek. Güzel günlerde sevdiklerinle ye
Hayat bir şekilde devam ediyor bu bazen ölmüş gibi oluyorBu abi niye ölmüş gibi yav hayattan bıkmış yaşamal olsun diye yaşamış gibi
Aşırı stres olabilirSol göz altım atıyor. Sinirsel felan mı. Nie böyle ya.
Sendeki bu hevessizlik çiçeği soldurur abi sana hareket lazım 300 500 300 500 ıptıs ıptısTeşekkürler
Umarım öyle olur
Sen neler yaparsın mesala
Hayat bir şekilde devam ediyor bu bazen ölmüş gibi oluyor
Bazen de bahar gibi karlar altından bahara selam çakan bir çiğdem çiçeği gibi yaşama sevinci ile dolar
Köy ordan bı Ankara havasıSendeki bu hevessizlik çiçeği soldurur abi sana hareket lazım 300 500 300 500 ıptıs ıptıs
Köy ordan bı Ankara havası
Seni gidi topal olsun
Bizim Ankara havamız yok bundanımız var
Onlar yaşlı geliyor banaO zaman bunu büyük ustat Özay gönlümden dinlemek lazim
Zaten öldü adamOnlar yaşlı geliyor bana
Başın sağ olsunZaten öldü adam
Allah rahmet eylesin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.