Bir aralar trendy idi burada.Konudan bağımsız birşeylerin sonuna niye sel sal ekliyorsunuz ya:d kötü.
Modasi gecti.
Bir aralar trendy idi burada.Konudan bağımsız birşeylerin sonuna niye sel sal ekliyorsunuz ya:d kötü.
Popüler kültür köleliği 🤪 instegram da çok karşıma çıkıyor kankisel, sadesel mantıksal sevgilisel sjxcjvmBir aralar trendy idi burada.
Modasi gecti.
Dogrudur.Popüler kültür köleliği 🤪 instegram da çok karşıma çıkıyor kankisel, sadesel mantıksal sevgilisel sjxcjvm
Oynak biri misiniz?
Noolduhay tw'nize yaa
Çalan müziğe bağlıOynak biri misiniz?
eh işte becerebiliyorsam ne ala sizlerden öğrendim@Zeze kelime oyununda iyisin
Değişik kelimeler buluyorsun biz bize oynarken aynı kelimelerde takılı kalıyoruz ilerlemiyor...... Sonra bırakıyoruz nasılsa zeze gelir halleder diyoruzeh işte becerebiliyorsam ne ala sizlerden öğrendim
mahcup ediyorsun beni daha iyi olan arkadaşlar da var dedim ya sizlerden öğrendim :) harfleri karıştır tanıdık olanı yaz :)Değişik kelimeler buluyorsun biz bize oynarken aynı kelimelerde takılı kalıyoruz ilerlemiyor...... Sonra bırakıyoruz nasılsa zeze gelir halleder diyoruz
Onlar neredeyse yine kayıplarmahcup ediyorsun beni daha iyi olan arkadaşlar da var dedim ya sizlerden öğrendim :) harfleri karıştır tanıdık olanı yaz :)
Gönüllerince yaşasınlar mutlu olsunlarOnlar neredeyse yine kayıplar
Kaybolan sevgili yapmıştır gözümde
Kaybolduğunuz takdirde böyle düşüncem kaybolmayın :))
ya bişi paylaşayım dedim. gizli twit'miş. buraya atınca kötü göründü içerik görünmediği içinNooldu
Ay bu bir dejavu oldu simdi.@Süreyya Süreyya ne yesek bu akşam?
18 yaş üstü ayıplı şeyler mi atıyorsun sen bize? Biz öyle insanlar mıyız? Yakıştıramadım...ya bişi paylaşayım dedim. gizli twit'miş. buraya atınca kötü göründü içerik görünmediği için
halbuki gülmüştüm. siz de gülün istemiştim...
hep bu iyi niyetimden rezil oluyorum zaten
Makarna yaptım ben :) üff düşünüp durunca yine bulamıyorum zatenAy bu bir dejavu oldu simdi.
Demin biriyle bu soru yüzünden kavga gibi bi sey ettik.
Bana sorma Palamudum.
Travma yasadim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.