İlişkinin başı en tatlı yeri oluyor. Sen bahsederken ben heyecan duyuyorum. Nolur bahsetsene biraz unutmuşum böyle şeyleri ❤️Güzel gidiyor ya saymadım tam ama
Haşmetlimize öyle şeyler teklif dahi edemem. Bazen instagramdan kedi videoları gösteriyorum bakıyor... Şimdi evde yok gitti hava güzel hovardalık yapacak@Chen dün ilk kez çizgi film izledik evdekiyle, sizin bıngıldakta izliyor mu?
Tom ve jerryde resmen transa geçti 😅
Haşmetlimize öyle şeyler teklif dahi edemem. Bazen instagramdan kedi videoları gösteriyorum bakıyor... Şimdi evde yok gitti hava güzel hovardalık yapacak
Ama bundan iki önceki kedim tv manyağıydı maç bile izliyordu
O çizgi dizi fazla renkli ve hareketli dikkat çekiyor :d ama mesele ekranı gösterebilmek inatla başka yöne bakınca olmuyor jfjdBen ilk defa denk geldim Tomun attığı oltaları falan yakalamaya çalıştı televizyonda 😅
Sizinkide az değil 😏
O çizgi dizi fazla renkli ve hareketli dikkat çekiyor :d ama mesele ekranı gösterebilmek inatla başka yöne bakınca olmuyor jfjd
Bu başka kedi çok kedin mi var Kendini akışa kaptırmış kafayı eğip izlemeye bak yaYeni keşiflerdeyim baksana 😅
![]()
Bu başka kedi çok kedin mi var Kendini akışa kaptırmış kafayı eğip izlemeye bak ya
Sal gitsin boşver der gibiKonudan bağımsız birşeylerin sonuna niye sel sal ekliyorsunuz ya:d kötü.
Yoo serselik peşindedir. Dün akşam döndüğümde tüyleri yolunmuş, tırnaklarının arasında da başka kedi tüyleri vardı.Çok kediliyiz evet 😅 sizinki döndümü?
Hava mis gönlüm diyor dışarı çık, işler diyor otur yerine. Sen nasılsınnasılsınız aşklarım nabuyosunuz
iyiyim, teşekkür ederim. burada da hava güzel o yüzden güzel bir sigara yapıp balkonda içiciiiiimHava mis gönlüm diyor dışarı çık, işler diyor otur yerine. Sen nasılsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.