Selamlarımız, sevgilerimiz Adana'ya bugün..adananın kendisine
Selamlarımız, sevgilerimiz Adana'ya bugün..adananın kendisine
70 lerden sonra nefret edilesi bir yere dönüştü benim için , muacırlar bk etti orayı slkdfjıslkfİçinizde birer Adanalı yaşıyormuş meğerse..
Tam bir Adanalı gibi konuşabiliyorsun ama lütfen birdaha yapma jddjjdjddj70 lerden sonra nefret edilesi bir yere dönüştü benim için , muacırlar bk etti orayı slkdfjıslkf
teşekkür ederim hanımefendiSelamlarımız, sevgilerimiz Adana'ya bugün..
Sıcağına rağmen seviyorum akdenizi :) üşümeyide sevmiyorum çünkü:)))ben ege ve akdeniz bölgesinde yaşayamam sanırım
Burdaki sıcakta bile çok zorlanıyorum.
Karadeniz daha güzeldir bence güzel kaçamak olur ^^
valla bende ilk bahar son bahar yaz ama tüm yazı bir sahil kıyısında geçirmeyi istiyorum lkdnmfgSıcağına rağmen seviyorum akdenizi :) üşümeyide sevmiyorum çünkü:)))
neden ?bu aralar davranışlarına anlam veremediğim üye
Benim gibi bahar insanısın :* evet yaz ayı kıyılarda güzel olur ve konforun iyi olacak.valla bende ilk bahar son bahar yaz ama tüm yazı bir sahil kıyısında geçirmeyi istiyorum lkdnmfg
Kışı sevsemde sokak hayvanları geliyor aklıma üzülüyorum :)
Yani dolaşırken üşümemek veya terlememek güzel geliyor bana 🤗🤗Benim gibi bahar insanısın :* evet yaz ayı kıyılarda güzel olur ve konforun iyi olacak.
İyidir seni sormalı.
ehh işte standart. buluduğun yerde hava nasıl ?İyidir seni sormalı.
Güneşli ve sıcak senin orada hava nasıl?ehh işte standart. buluduğun yerde hava nasıl ?
Nezaket sahibiyim, kibarim diye herkesin beni zayıf sandığı gibi. İlk her zaman iyi, olumlu bakıyorum diye saf bellendiğim gibi. Bazen insanları anlamıyorum. Doğal oluşlarım hep yanlış tarafa çekiliyor. İçimden geldiği gibi davranmak rafa kalktı. Öyle davrandığım için altında hep birşey arıyorlar. Düz bakıyorum. Yaralıyor bazen. Kırılıyorum. Neyse bu kadar iç döküş yeter. @leblebitozu olsaydı çökelim mi kim kırdı seni derdi🤭
Aynı soruyu bende sana sorabilirim. Misal kim kırdı veya kırmış olabilir seni?Nezaket sahibiyim, kibarim diye herkesin beni zayıf sandığı gibi. İlk her zaman iyi, olumlu bakıyorum diye saf bellendiğim gibi. Bazen insanları anlamıyorum. Doğal oluşlarım hep yanlış tarafa çekiliyor. İçimden geldiği gibi davranmak rafa kalktı. Öyle davrandığım için altında hep birşey arıyorlar. Düz bakıyorum. Yaralıyor bazen. Kırılıyorum. Neyse bu kadar iç döküş yeter. @leblebitozu olsaydı çökelim mi kim kırdı seni derdi🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.