Koleksiyon 🤔benim affım olmaz ben harcarım. napcam saklayıp![]()
Koleksiyon 🤔benim affım olmaz ben harcarım. napcam saklayıp![]()
ıslak mendili de ilk defa duydumKoleksiyon 🤔
Aşıksın bana itiraf et
İyiyim kuzum valla sen nasılsın@nunu nasılsın? özledim seni.
Ben de iyiyim canım, sıcaklardan ev hapsi yasiyoruz.İyiyim kuzum valla sen nasılsın
Bir hafta güzeldi bir kaç gündür gene basladı sıcaklarBen de iyiyim canım, sıcaklardan ev hapsi yasiyoruz.
Siz arada nefes alıyorsunuz bizim temmuzda başlıyor 20 eylüle kadar nefes almak yok. İyi tatiller tatlım,ben de haftaya kaçıyorum Karadeniz'e :*Bir hafta güzeldi bir kaç gündür gene basladı sıcaklar
yarın tatile gidicem valla istediği kadar sıcak yapsın![]()
ben ege ve akdeniz bölgesinde yaşayamam sanırımSiz arada nefes alıyorsunuz bizim temmuzda başlıyor 20 eylüle kadar nefes almak yok. İyi tatiller tatlım,ben de haftaya kaçıyorum Karadeniz'e :*
olm ne gonuşuon la değişikslm nbr
nçn bna dğşk ddn.solm ne gonuşuon la değişik
adanaca hitap ettim .d normal de kullanmamnçn bna dğşk ddn.s
xdxd çq kmiq ama dğşk dğil dnşik drleradanaca hitap ettim .d normal de kullanmam
bah hele gardaş oraya gittin göthünmü gahktı seenin geliyrüüm oraya skjdfhskdjfskdfjhskdjfskdjfhskdfhjksjdfxdxd çq kmiq ama dğşk dğil dnşik drler
ya aq asıjdhuyasdıjbah hele gardaş oraya gittin göthünmü gahktı seenin geliyrüüm oraya skjdfhskdjfskdfjhskdjfskdjfhskdfhjksjdf
sevgili aura, yıllarımı verdim benİçinizde birer Adanalı yaşıyormuş meğerse..
Bir Adanalıya mı?sevgili aura, yıllarımı verdim ben
adananın kendisineBir Adanalıya mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.