Iyiyim canim Biggie..meybuz ile ask yasiyoruz su an iste..beni bilgilendirdigin icin sana müteşekkirim..@Süreyya canım süreyyam nasılsın nabuyosun
Sen nasilsin?
Iyiyim canim Biggie..meybuz ile ask yasiyoruz su an iste..beni bilgilendirdigin icin sana müteşekkirim..@Süreyya canım süreyyam nasılsın nabuyosun
tadım tuzum yok, üstüne bir de sıcak.Iyiyim canim Biggie..meybuz ile ask yasiyoruz su an iste..beni bilgilendirdigin icin sana müteşekkirim..
Sen nasilsin?
Neyin var sicaklik disindatadım tuzum yok, üstüne bir de sıcak.
teşekkür ederim yine de:*
canım sıkılıyor ya. yabmam gereken bir takım bir şeyler var ama kafam almıyorNeyin var sicaklik disinda
Motivasyon mu yok..red mi ediyorsun?canım sıkılıyor ya. yabmam gereken bir takım bir şeyler var ama kafam almıyor
ağır useless hissediyom
ne motivasyon ne bişi, hiçbir şey yokMotivasyon mu yok..red mi ediyorsun?
Tesekkür ederim @Süreyya cigim, aksam bunu rahat rahat dinleyecegim
sakin melodiler var iken arka planda penedrant müzik var :) tam balik, sakin ama hep bi süphe her an patlama ani falan sjjs
Peki bu parcayi nasil yorumlarsin?
View: https://youtu.be/-C-HytsGYg0
Kuş bakisi diyebilecegimiz,makrokozmik bir bakis acisi galiba.
Insanlarin kendilerine yaptigi kötülüklerden dolayi sasirmis bir benlik.
Bu benligin de ölümünden sonra,onu nasil anacaklarini belirtiyor gibi bir sey zannimca.
Kaç tane kalemin var @LastearthRahat olsun yeter bana 😁 kalem bıçaga zaafım var benim de şef bıçakları filan yani 😋
Baya var ya sayısını bilmiyorum 😁 öyle çiçekli böcekli değil ama 😂Kaç tane kalemin var @Lastearth
Bir ara bende kurşun kalem biriktiriyordum. Tabi benim ki çiçek, böcek, arılı:))
Eee yaniiiBaya var ya sayısını bilmiyorum 😁 öyle çiçekli böcekli değil ama 😂
Ben fazla kırtasiyeye girmemeye çalışıyorum artık afilli bir kalem görünce kendime engel olamıyorum çünkü 🤣Eee yaniii
Senin ki ağır takım geziyordur🤭
Benim ki gibi kırlarda, bulutlarda ne işi var. Bir ara gittiğim şehirlerden kalem topluyordum hatta🙈
Şehirlerin eski hallerini birde eski insanların kartpostallarını da topluyordum bı arada🤭🤭 ay nerden girdik biz bu konuya @Lastearth 😂Ben fazla kırtasiyeye girmemeye çalışıyorum artık afilli bir kalem görünce kendime engel olamıyorum çünkü 🤣
Bir arkadaşım da ıslak mendil koleksiyonu yapıyordu gitti her restauranttan alıp saklıyordu.Şehirlerin eski hallerini birde eski insanların kartpostallarını da topluyordum bı arada🤭🤭 ay nerden girdik biz bu konuya @Lastearth 😂
ben saklıyorum. çantama atarım gittiğim yerde kullanırım oturdugum yerdeBir arkadaşım da ıslak mendil koleksiyonu yapıyordu gitti her restauranttan alıp saklıyordu.
Senin pabuçlardan geldik 😁
Bizimki kullanmiyo biriktiriyorben saklıyorum. çantama atarım gittiğim yerde kullanırım oturdugum yerde
benim affım olmaz ben harcarım. napcam saklayıpBizimki kullanmiyo biriktiriyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.