Zeytin yok bu sene zeytinyağı 3 e filan katlayacak muhtemelen
Adım aslan değil, arslan da değil.Adı Aslan mı? Arslan mı? Aslan gözleri kendi karakterini mi anlatıyor? Yoksa aslanın tamamı mı kendisini yansıtıyor? Aslan yerine kaplan olamaz mıydı? Neden sadece "a"?
Kafamda deli sorular. Henüz hakkında bunlardan başka bir şey düşünemiyorum.
Tamam, sen bize ver biz yönetiriz parayıGünaydın @Chen Finans işinden anlamam ben.
Benim için gerekli olan bir konu değil finans.
Benim anladığım/anladığımı düşündüğüm/anladığımı düşünerek bana para verdikleri konu: Satış - Tahsilat.
Gerisi beni ilgilendirmez. Paranın ne şekilde nasıl yönetilmesi gerektiği ile ilgilenmem.
Dolaylı yoldan yine sorun sende demişsin. Direkt olarak sorun sende demenden hiçbir farkı yok. 🤣 🤣 🤣Yoo öyle demeyecegim, belki sen sorunlu kizlari seçiyorsundur .ppp
Hangi parayı?Tamam, sen bize ver biz yönetiriz parayı
Elindeki paralarıHangi parayı?
Hangi elimdeki?Elindeki paraları
Onu @dinamickaygısız görebilir, benim durugörüm öyle açık değil maalesefHangi elimdeki?
Her gün bir mucize eseri uyanıyoruz.Bugün benim için mucize fotoğraf.
Sağol knkiyi tatiller kınıkk
Allah analı babalı büyütsün. 🙂Ekli dosyayı görüntüle 9768
En az seninki kadar bebek kedi bunlar da @-a-
Büyük görünmüş fotoda
Ekli dosyayı görüntüle 9770
Soldaki cin gibi uyanır uyanmaz kardeşini tetikledi kurşun gibi fırlayıp gittiler
Adım aslan değil, arslan da değil.
Gözleri, tamamı beni yansıtıyor olabilir ama emin değilim. Yansıtmıyor da olabilir.
Aslan yerine kaplan olmazdı maalesef. Aslan a ile başlıyor kaplan k ile başlıyor.
Sadece a olmasının sebebi sade olması. Çizgileri ben istemedim.
Kafan(ız)daki deli soruların bir kısmına aydınlık getirmiş olmayı ümit ediyorum.
: )
Dolaylı yoldan yine sorun sende demişsin. Direkt olarak sorun sende demenden hiçbir farkı yok. 🤣 🤣 🤣
Yahu ben doğum gününde sevgilisi tarafından şu şarkı hediye edilmiş adamım;Mantikli düsün, bi kiz sana hep aglaza, hep öküzlere denk geliyorum vs vs diye, ona demezmiydin, kizim sen de hep öküzleri seciyorsun demek ki diye 😀 tüm erkekler öküzmü derdin?
Yahu ben doğum gününde sevgilisi tarafından şu şarkı hediye edilmiş adamım;
View: https://www.youtube.com/watch?v=7wfYzlLxPkY
Kız milleti bizi öküzleştiriyor aşırı duygusallıklarıyla. Bir anları bir anlarına uymuyor, şimdi burada benim suçum ne? 🤣 🤣
Döv onisen hayırdır lan gardeş süreyyama lolo yabuyon
Çok şaapma kız milleti Koç burcu ile inatlaşıp kapışmayı seviyor. Tabiatınızda var yani 🤣 🤣 🤣Off senin koç burcunu unutup tartiṣmaya giriyorum yaaa djhfjd tamam sensin![]()
Yahu ben doğum gününde sevgilisi tarafından şu şarkı hediye edilmiş adamım;
View: https://www.youtube.com/watch?v=7wfYzlLxPkY
Kız milleti bizi öküzleştiriyor aşırı duygusallıklarıyla. Bir anları bir anlarına uymuyor, şimdi burada benim suçum ne? 🤣 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.