Ne alakası var mükafatım bu muSoru tekrara düşüyor ne yapayım![]()

Ne alakası var mükafatım bu muSoru tekrara düşüyor ne yapayım![]()
Benim mükafatım ne pekiNe alakası var mükafatım bu mu![]()
BenBenim mükafatım ne peki![]()
Evlenek mi
Sen hep böle soruyosun soruyosun sonra evlenmiyosun 😔Evlenek mi
Bu sefer evlenek hadiSen hep böle soruyosun soruyosun sonra evlenmiyosun 😔
Feyk atıyosan yineBu sefer evlenek hadi
Çukulatamı çiçeğimi alayım önce dur biişşş baksanıza bi. yarın 3'ümüzün bi zoomda buluşup konuşması yok mu peki ? @HolySpectre @pumpkin
alma bişi istemioz biz. zaten tatlı gibi bi gençsin kızımız da çiçek gibi gerek yok. tanışma faslı önceÇukulatamı çiçeğimi alayım önce dur bii
Yakın zamanda kız kardeşimi istemeye geldiler aklıma damat adayının oturuşu geldi inş o ruh haline bürünmemalma bişi istemioz biz. zaten tatlı gibi bi gençsin kızımız da çiçek gibi gerek yok. tanışma faslı önce![]()
Kanks niye bana evde kalmış kız muamelesi yapıyosun bırak alsın çocuk, ne kadar sürebilir saatler var daha….alma bişi istemioz biz. zaten tatlı gibi bi gençsin kızımız da çiçek gibi gerek yok. tanışma faslı önce![]()
Yaaa kıyamamYakın zamanda kız kardeşimi istemeye geldiler aklıma damat adayının oturuşu geldi inş o ruh haline bürünmem![]()
tmm ben sana yarın link atcam. kaç gibi müsaitsinYakın zamanda kız kardeşimi istemeye geldiler aklıma damat adayının oturuşu geldi inş o ruh haline bürünmem![]()
nan tmm alsın ben karışmıomKanks niye bana evde kalmış kız muamelesi yapıyosun bırak alsın çocuk, ne kadar sürebilir saatler var daha….
bu arada darısı sanaYakın zamanda kız kardeşimi istemeye geldiler aklıma damat adayının oturuşu geldi inş o ruh haline bürünmem![]()
Olmaz öyle alaman çukulatası var ( Nasılsa ben yicem siz izlersinizYaaa kıyamam
O çiçekle çikolata da olur boşa masraf etme![]()
bu arada darısı sana![]()
Tamam uyar bizeOlmaz öyle alaman çukulatası var ( Nasılsa ben yicem siz izlersiniz)
Ben sıramı salmıştım süpriz oldu :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.