ben ciddiyim yalnız. dc olur zoom olur meeting olsun amacOlmaz öyle alaman çukulatası var ( Nasılsa ben yicem siz izlersiniz)
Ben sıramı salmıştım süpriz oldu :d
ben ciddiyim yalnız. dc olur zoom olur meeting olsun amacOlmaz öyle alaman çukulatası var ( Nasılsa ben yicem siz izlersiniz)
Ben sıramı salmıştım süpriz oldu :d
Tamam uyar bize![]()
Anlaştık ama yarın cok müsait olurmuyum bilemiyorum günü bi değerlendirelimben ciddiyim yalnız. dc olur zoom olur meeting olsun amacekme bak
Ben bilmiyorum o dediklerinin çoğunu .s.s siz aranızda takılın bi o zmaanben ciddiyim yalnız. dc olur zoom olur meeting olsun amacekme bak
tamam süper. forumcak bişi yapalım valla bende sıkıldımAnlaştık ama yarın cok müsait olurmuyum bilemiyorum günü bi değerlendirelim
nan bi dur sakin ol. ürkütme bi tanışalım önce aksjdsaBen bilmiyorum o dediklerinin çoğunu .s.s siz aranızda takılın bi o zmaanönce senden istesin holy eğer gözün tutarsa ikinci aşamaya geçeriz
ya da sen isticektin holyi. Onun seni gözü tutarsa bi de ben isterim dbdbdn silmeye üşenip manas destanı yazdım yine .s.s
Bu ne ya mülakatlara mı giriyorum lkajsdBen bilmiyorum o dediklerinin çoğunu .s.s siz aranızda takılın bi o zmaanönce senden istesin holy eğer gözün tutarsa ikinci aşamaya geçeriz
ya da sen isticektin holyi. Onun seni gözü tutarsa bi de ben isterim dbdbdn silmeye üşenip manas destanı yazdım yine .s.s
Forumcak dediği de 3 kişitamam süper. forumcak bişi yapalım valla bende sıkıldım![]()
Hayır sen değil ben kendi kendimi sokcam mülakatlara svsbsb utanma diye dvsbnfBu ne ya mülakatlara mı giriyorum lkajsd
o biraz heyecanlıBu ne ya mülakatlara mı giriyorum lkajsd
yeter şimdilikForumcak dediği de 3 kişiforum olana çok bile
![]()
Düğün zoom ne nan svsbsbo biraz heyecanlıcam yok yalnız bak, sadece ses. bende cam yok hoş gel deseniz de yok
yeter şimdilikdiğerlerini düğün zoom'a cagırırız aksjdsajkda
şimdi tanışma zoom'u ilerleyen günlerde pekiştirme zoom'u sonra isteme sonra düğün işte kanksDüğün zoom ne nan svsbsb
yaa ben heyecandan uyuyamam bu geceee![]()
Bana ne deme kanks elimizden tur yol yordam göster efsane olcaz biz bu gidişleşimdi tanışma zoom'u ilerleyen günlerde pekiştirme zoom'u sonra isteme sonra düğün işte kanksyada sıralamaya siz karar verin bana neyse sanki
efsane olacagınız varsa bana gerek yok kanksBana ne deme kanks elimizden tur yol yordam göster efsane olcaz biz bu gidişle![]()
o biraz heyecanlıcam yok yalnız bak, sadece ses. bende cam yok hoş gel deseniz de yok
yeter şimdilikdiğerlerini düğün zoom'a cagırırız aksjdsajkda
Tam geçim ehli….Ekonomik şartlar ya napalım
@pumpkin ile ben kameraya iban yerleştiririz takılarda iban a atılır tamamdır bu iş![]()
ne kadar da ev ekonomisi bi erkek 🤩Ekonomik şartlar ya napalım
@pumpkin ile ben kameraya iban yerleştiririz takılarda iban a atılır tamamdır bu iş![]()
Sulanma aşkütellamane kadar da ev ekonomisi bi erkek 🤩
böyle zamanda böylesi zor kanks. sor bakiyim bekar çevresinde var mıymış böyle ekonomik düşünenSulanma aşkütellama![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.