Kendin sorsana olm o da burada, okuma yazması varböyle zamanda böylesi zor kanks. sor bakiyim bekar çevresinde var mıymış böyle ekonomik düşünen![]()

Kendin sorsana olm o da burada, okuma yazması varböyle zamanda böylesi zor kanks. sor bakiyim bekar çevresinde var mıymış böyle ekonomik düşünen![]()
Bunu bana diyordunuz siz o geldi aklıma sbsbsbsull kıss kıss demiş ve sevgili olmuşlar aksdjsakjdsada
Sevgili olalım mı@pumpkin ul kısss kısss![]()
@pumpkin sana bir dakika bir şey verebilirmiyimBunu bana diyordunuz siz o geldi aklıma sbsbsbs
old but gold days...Bunu bana diyordunuz siz o geldi aklıma sbsbsbs
senden uzun zamandır bu kadar cesur adım görmemiştim kanksSevgili olalım mı![]()
Olalım hadi ikametgah nüfus cuzdanı fotokopisi falan gerekiyor muSevgili olalım mı![]()
Ayyy tabiiii@pumpkin sana bir dakika bir şey verebilirmiyim
Ne vereceksin diye sorman lazımdıAyyy tabiiii![]()
Sevgili olan örnekleri varmış diye bi an gaza geldim kanks holycimün ortasını taca atamazdım ben de 90a attım galiba bu defaold but gold days...
senden uzun zamandır bu kadar cesur adım görmemiştim kanks![]()
Soyadın değil miNe vereceksin diye sorman lazımdı
Burç yorumu gibi miİntikam almayı sevmem ama ödeşmek adettendir 😎
Soyadın ne adımla uyumuna bakcam![]()
Yaanii kızlar için önemli burç nası ikinci dinse ikinci soyadı uyumu da önemliBurç yorumu gibi mi
Süpriz olmasın mı yaniYaanii kızlar için önemli burç nası ikinci dinse ikinci soyadı uyumu da önemli![]()
valla mı diyonnSüpriz olmasın mı yani
Ben adını biliyorum ve bence çok uyumlu hatta sırf soyadım için bile evlenmek isteyebilirsin![]()
buradan söyleyememvalla mı diyonn
nolur söle
ölümü gör söleee
meraktan ölürümm![]()
bence sen benim adımı yanlış biliyon holyyburadan söyleyemem![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.