İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece yarısı hiç başlamamak gerekiyormuş şu dahmere :oops:

Adam korkudan nasıl üfleyip püfleyip ban attıysa ban açıkken bile giremiyoruz :) Muhtemelen dünkü saldırıdan ötürü database'de şişme var bir temp temizliği ve makina değişimi sonrası reset tek umudumuz. Başka bir izahı yok çünkü bunun :D

İplikçi Nedim de Hak'kın Rahmetine kavuşmuş.

Adam korkudan nasıl üfleyip püfleyip ban attıysa ban açıkken bile giremiyoruz :) Muhtemelen dünkü saldırıdan ötürü database'de şişme var bir temp temizliği ve makina değişimi sonrası reset tek umudumuz. Başka bir izahı yok çünkü bunun :D

Meğer bütün banlar için geçerliymiş. Bana özel bir durum olmadığı düzeltmesini paylaşayım istedim. (başka girmek isteyip de giremeyenler varsa bu mesajla bilgilenmiş olsunlar böylece)

Büyük konuşmayayım ama bir daha gireceğimi sanmıyorum. Ha ihtiyacım olur, birine bir şey demem ya da birinden bir ricada bulunmam gerekir Klaus'u aracı koyarım.: )))) Ne yapalım.
Bir değil, iki değil, üç değil. Tekrarlanan kabalıklar ve saygısızlıklar için kimseyi ya da hiçbir yeri vazgeçilmez kılacak değilim.

Büyük konuşmayayım ama bir daha gireceğimi sanmıyorum. Ha ihtiyacım olur, birine bir şey demem ya da birinden bir ricada bulunmam gerekir Klaus'u aracı koyarım.: )))) Ne yapalım.
Bir değil, iki değil, üç değil. Tekrarlanan kabalıklar ve saygısızlıklar için kimseyi ya da hiçbir yeri vazgeçilmez kılacak değilim.
Burada mi banlandın 🥺

Burada banlanan var mı reklam harici?
Hiç öyle kaosa denk gelmedim aylardır.
Yoo benim elim hiç bana gitmiyor

@HolySpectre ninki de gitmez

Bazen üşenip reklamı da banlamıyoz nfdkxm😁

Ama hani olduysa.... Bazen klavyeye kedi oturuyor pervasızca üstünden basıp yürüyüp gidiyor

Her şey olabilir

Videoyu yanlış yerde paylaşmışım silemiyorumda spam silerken onada bir el atsalar ne güzel olur diyordum :D 😅 😅 😅 😅

Burada banlanan var mı reklam harici?
Hiç öyle kaosa denk gelmedim aylardır.
Kaos istemiyoruz. Durduk yere bir bahane üretip birilerini banlamak bizim tarzımız değil. O kafa da çok forum siteleri var. Biz free olalım rahat takılalım diye burdayız. Kaos için değil. Ondan olsa gerek.

Twitter gibi düşünebilirsin @döngüsel hanımcımm

@döngüsel orası ile neler yaşadın ve sıkıntın tam olarak nedir bilemem ama sensiz de olmaz hani. Bak yeni bir sayfa açılıyor ve bizler de yeniden orada hayat buluyoruz. Sensiz bir eksiğiz. Ona göre :)

son 5 yılda ilk defa içime sinen bi alışverişti.
bu alışverişte bana eşlik ettiğin için teşekkür ederim anacımm <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt