Adam korkudan nasıl üfleyip püfleyip ban attıysa ban açıkken bile giremiyoruz :) Muhtemelen dünkü saldırıdan ötürü database'de şişme var bir temp temizliği ve makina değişimi sonrası reset tek umudumuz. Başka bir izahı yok çünkü bunun![]()
Delecek başka divanlar bulduysa demek...@ivan divandelen de unuttu bizi..
Burada mi banlandın 🥺Büyük konuşmayayım ama bir daha gireceğimi sanmıyorum. Ha ihtiyacım olur, birine bir şey demem ya da birinden bir ricada bulunmam gerekir Klaus'u aracı koyarım.: )))) Ne yapalım.
Bir değil, iki değil, üç değil. Tekrarlanan kabalıklar ve saygısızlıklar için kimseyi ya da hiçbir yeri vazgeçilmez kılacak değilim.
Burada banlanan var mı reklam harici?Burada mi banlandın 🥺
Yoo benim elim hiç bana gitmiyorBurada banlanan var mı reklam harici?
Hiç öyle kaosa denk gelmedim aylardır.
Oturan kedi olsun.ddddYoo benim elim hiç bana gitmiyor
@HolySpectre ninki de gitmez
Bazen üşenip reklamı da banlamıyoz nfdkxm😁
Ama hani olduysa.... Bazen klavyeye kedi oturuyor pervasızca üstünden basıp yürüyüp gidiyor
Her şey olabilir
Kaos istemiyoruz. Durduk yere bir bahane üretip birilerini banlamak bizim tarzımız değil. O kafa da çok forum siteleri var. Biz free olalım rahat takılalım diye burdayız. Kaos için değil. Ondan olsa gerek.Burada banlanan var mı reklam harici?
Hiç öyle kaosa denk gelmedim aylardır.
Raporlarsan yardimci oluruz sana 🤗Videoyu yanlış yerde paylaşmışım silemiyorumda spam silerken onada bir el atsalar ne güzel olur diyordum😅 😅 😅 😅
Kendimi raporlamam valla akrep gururu diye bir şey varRaporlarsan yardimci oluruz sana 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.